3-retters menu eller firmafrokost? Så vælg Madkonceptet i KBH!

3-retters menu eller firmafrokost? Så vælg Madkonceptet i KBH!

05/03/2021 Af Redaktionen

København er ikke så mærkeligt en af de byer med mest nuancerede muligheder inden for catering. Madkonceptet er en virksomhed i denne branche, der også selv beskæftiger sig med mad ud af huset til mange typer events. Det kan være diner transportable til konfirmation og fødselsdag som f.eks. 3-retters menu eller tapas. Det kan også være firmafrokost til arbejdspladsen, der er klar, når frokostpausen starter. Se en samlet liste over muligheder og services på www.madkonceptet.dk.

Bestil 3-retters menu ud af huset i hovedstaden og omegn

En god 3-retters menu går man aldrig galt med. Det er lige tilstrækkeligt antal retter til et solidt festmåltid, der også passer til fester, hvor der er børn. Det er jo ofte dem, som vil forlade bordet først. På madkonceptet.dk har de ikke en standard 3-retters menu. Du sammensætter selv, hvordan din 3-retters menu skal se ud. Det er så enkelt ved blot at sætte et flueben ud fra en ønsket forret, hovedret og dessert. Forretten kunne f.eks. være en dansk stenbiderrogn eller en modnet laks i lime. Hovedretten kunne bl.a. bestå af en helstegt oksemørbrad eller en grillet kalvefilet. Til dessert kan de friste med hvid chokolademousse, citronfromage og flere andre retter. Så klik ind på www.madkonceptet.dk for at sætte kryds ved livretterne, og skab den perfekte 3-retters menu til fødselsdag, sølvbryllup eller måske et firmaevent. Du kan ikke vælge forkert. Madkonceptet lægger al deres energi i at skabe den bedste 3-retters menu til jer.

Særdeles lækker firmafrokost, som leveres til jeres firma

Firmafrokost skal sidde lige i skabet, og det skal den hver dag. Madkonceptet arbejder altid med passion for at skabe noget nyt til jer, så I aldrig kører træt i en firmafrokost derfra. Frokosten består af nogle forskellige elementer heriblandt salater, varme retter, pålæg og brød. Der er også tilvalg som f.eks. mødeplatter med tapas eller sandwicher. Vælg ekstra pålæg, hvis dette kunne friste, eller bestil en hjemmebagt kage. Hvis den skal stå på lidt sunde lækkerier, så vælg en grøn snack med dip som tilvalg. Deres firmafrokost er selvfølgelig nøjere beskrevet på madkonceptet.dk.