40 års erfaringer med rhododendron planter og gødning

40 års erfaringer med rhododendron planter og gødning

01/24/2021 Af Redaktionen

Rhododendron-Haven sælger rhododendron planter samt gødning med billig fragt, og de har 40 års erfaring. Deres flotte have er også et besøg værd.

Bestil farverige, flotte rhododendron planter på www.rhodobutik.dk

Ønsker du billige rhododendron planter? Rhododendron-Haven er specialist både i hybrider og vildarter i forskellige væksthøjder og i de flotteste farver. Se deres hvide, lyserøde, orange og violet planter fra egen have af. Hvis du har lyst, kan du også bestille en rundvisning og kurser. Som firmanavnet antyder, så elsker de rhododendron planter! De er en af landets førende planteskoler i salg af disse, og de tilbyder også levering til weekenden. Du skal også være hjerteligt velkommen til at kontakte Rhododendron-Haven vedr. rhododendron planter, der også kan fås som værende ekstra hårdføre over for vinter og kulde. Leder du også efter spagnum til rhododendron planter? Du har også mulighed for at købe gavekort online på www.rhodobutik.dk.

Køb speciel rhododendron gødning, og læs anvisningen online

Vælg rhododendron gødning fra Rhododendron-Haven, og giv dem nogle bedre vækstforhold. Specialgødning er en god ide, og det skal gerne udstrøes over flere omgange. Selve doseringsvejledningen finder du på rhodobutik.dk, der giver dig alle de informationer, du har behov for. Spandene fås helt fra 2 kg til 12 kg med den bedste rhododendron gødning. Også deres specialgødning fås til gode priser. Der er penge at spare på rhododendron gødning online.

Vil du læse mere om rhododendron planter? Hos Rhododendron-Haven sælger de ikke kun disse samt gødning og spagnum. Det er samtidig en infoportal med viden om vinterhårdførhed, blomstringstid og farve på blomsterne. Sortimentet kan også inddeles efter væksthøjde. Find en rhododendron plante nu, og få fast billig fragt. Når man først har fået en, så er det dog svært at stoppe der. Se bare på planteskolens egen have! Hvis du får behov for at købe flere, så står de selvfølgelig parat til at vejlede dig. Kontakt det imødekommende personale med specialviden for at forhøre dig.