Mørtel fugepistoler skåner kroppen og giver en mere præcis fugning

Mørtel fugepistoler skåner kroppen og giver en mere præcis fugning

11/13/2023 Af Redaktionen

Skal du fuge med mørtel, og kunne du tænke dig at arbejde mere effektivt og spare tid, samtidig med at du opnår et mere præcist resultat? Så kan det være, at det er på tide at skifte dit traditionelle fugearbejde ud med en mørtel fugepistol. 

De mange fordele ved mørtel fugepistoler

Der er mange gode grunde til at skifte den traditionelle fugeteknik ud med en mere moderne løsning. Mørtel fugepistoler er den optimale løsning for dig, der gerne vil: 

  • Arbejde mere effektivt
  • Spare tid på fugning og tilretning
  • Opnå et mere præcist resultat
  • Minimere tiden du skal bruge på efterfølgende rengøring
  • Skåne din krop. 

Hos Murergrej.dk forhandler de et bredt udvalg af mørtel fugepistoler til hurtig fugning, så du kan få et flot resultat og samtidig spare tid på arbejdet både under og efter fugningen. I deres velassorterede sortiment finder du både produkter fra DanePoint og QuickPoint, og du har også mulighed for at vælge en trykluftpistol, der sikrer en nem påføring takket være trykluft. 

De tilbyder gratis levering, når du køber for mere end 1.000 kr. ex. moms, og ellers koster fragten kun fra 29 kr. ex. moms. Bestiller du inden kl. 15:30, kan du få din ordre leveret allerede næste hverdag, men befinder du dig i Jels eller omegn, er du også altid velkommen til at komme en tur forbi butikken og hente din nye mørtel fugepistol. Det er selvfølgelig helt gratis. 

Måske står du også og mangler en fliseskærer til dit projekt?

Skal du fuge fliser på badeværelset, i køkkenet, i bryggerset eller et helt fjerde sted hos en af dine kunder, så er en fliseskærer i de fleste tilfælde også et yderst nødvendigt værktøj – når du først har fået fat i en mørtel fugepistol. Når du køber din fliseskærer fra Murergrej.dk, kan du vælge mellem mange forskellige størrelser, modeller og producenter. De fører et bredt udvalg, hvor du bl.a. kan vælge, om den skal være helt ned fra 0-50 cm eller op til 330 cm. 

Foretrækker du Rubi, Montolit, Sigma eller Carat som producent? Murergrej.dk fører fliseskærere i høj kvalitet fra de kendte producenter, så du kan være sikker på, at du får et godt produkt, der kan holde i lang tid. 

De forhandler også mange andre typer værktøjer til dit flise- og murerarbejde, så du kan opnå de bedst mulige resultater på den mest effektive måde.