Advokatfirmaet Strauss & Garlik hjælper med advokater med speciale i forældremyndighed

Advokatfirmaet Strauss & Garlik hjælper med advokater med speciale i forældremyndighed

03/04/2022 Af Redaktionen

Den specialiserede afdeling hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik, der går under navnet Forældremyndighed.dk, ligger inde med masser ekspertise angående sager om samvær og forældremyndighed. Her kan erfarne Advokater sidde med på sidelinjen til dig og dit barns sagsforløb, sådan at I ikke behøver at have styr på paragraffer og svær jura, og altid er sikret en advokat, der er fuldt ud på jeres side.

Få styr på forældremyndigheden med en erfaren advokat

Sager angående forældremyndighed er svære, hvis forældrene ikke kommer overens. Netop derfor kan en advokat, der har styr på paragrafferne, vise sig at være en god idé og et vigtigt redskab, når det gælder væsentlige beslutninger vedrørende jeres fælles barn. Forældre har som udgangspunkt fælles forældremyndighed, men oplever du konflikt mellem dig og en tidligere partner er det en mulighed at søge om fuld forældremyndighed. Ligeledes kan det hænde, at du bliver udsat for at den anden part opretter et sådant søgsmål mod dig. I begge tilfælde er det en fordel at have en specialiseret advokat med sig gennem den ofte juridisk tunge proces. En advokat med erfaring indenfor forældremyndighed og samværsproblematikker sørger nemlig altid for at guide dig på vej, samt at holde dig opdateret om sagens gang. Advokater fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik har altid dig og dit barns bedste for øje, og vægter konstruktiv dialog højt.

Dygtige advokater med speciale i forældremyndighed er klar til at hjælpe dig

En advokat med speciale i forældremyndighed er et medierende led mellem to stridende parter. Du behøver derfor ikke at være nervøs for anspændte møder, hvor din stemme ikke bliver hørt, da det er din advokats fornemmeste opgave at netop dette ikke sker. En advokat fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik har altid dig og dit barns ønsker for øje, for ikke at nævne ønsket om et rolig sagsforløb. De store team er sat sammen af Danmarks bedste advokater, der tilsammen har flere tusind sager bag sig. Denne erfaring kommer fra en lang række forskellige typer af sager, der alle tog hånd om de pågældende parters specifikke behov. Ligeledes har teamet stor erfaring med den nye skilsmisselov, der trådte i kraft i 2019. Du kan derfor føle dig i trygge hænder, hvis du retter blikket mod Forældremyndighed.dk, når du står midt i en konflikt omhandlende skilsmisse, forældremyndighed eller samvær. En vurdering af din individuelle sags juridiske muligheder er ganske gratis og altid en mulighed hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik.

Læs mere om de mange advokater på www.foraeldremyndighed.dk, hvor du kan forvente skarpe hoveder, der prioriterer konstruktive dialoger over konflikter til enhver tid.