Bestil HDMI kabel og netværkskabel online på www.av-cables.dk

Bestil HDMI kabel og netværkskabel online på www.av-cables.dk

10/18/2019 Af Redaktionen

Leder du efter stik til gode priser? Køb et HDMI kabel eller netværkskabel hos Av-Cables.dk, og nyd deres lynhurtige levering.

HDMI kabel – Mange typer hos Av-Cables.dk

Uanset om du skal tilkoble Blu-ray afspilleren med dit Tv for at nyde de nyeste film i høj opløsning og med surround-lyd, eller du ønsker at spille computer på dit Tv, er det et HDMI kabel, du skal have fat i. Med digital overførsel af billede og lyd sikrer man en knivskarp og ren kvalitet uden forstyrrelser ved signaloverførsel. Du kan købe almindelige eller tynde HDMI stik, ligesom du også kan købe vinklede og ekstra lange modeller til konkurrencedygtige priser. Av-Cables.dk forhandler også en række HDMI konvertere, som kan omdanne signalet til Scart, VGA med mere. For hver type HDMI kabel er der en underkategori spækket med masser af stik i flere længder. Av-Cables.dk tilbyder prisgaranti, så prisen sænkes, hvis du finder elektronisk tilbehør billigere andre steder!

Køb et billigt netværkskabel online

Har du brug for et langt eller kort netværkskabel? Leder du efter et krydset netværkskabel eller måske en switch? I den store kategori med netværksstik og netværksudstyr, finder du alt til at blive koblet til internettet. På www.av-cables.dk finder du også netværksudvidelseskort, LAN testere og vægdåser, ligesom du kan klikke dig til Keystone stik, netværksadaptere med mere. Det almindelige netværkskabel fås både som Cat 5e, 6, 6a, 7 og 8. Klikker du ind på en af underkategorierne, kan du vælge imellem forskellige længder. Av-Cables.dk har også inkluderet en guide på deres hjemmeside, som kort og kontant beskriver de forskellige typer, deres formål og anvendelse. Spar penge på et netværkskabel, uanset om du skal tilkoble modemmet til den digitale Tv-boks, eller du skal tilslutte computeren med din switch.

Av-Cables.dk har et landsdækkende udvalg af elektronisk tilbehør med alt fra A til Z. Køb dit nye netværkskabel eller HDMI kabel på hjemmesiden, og spar penge. Vælg også webshoppen pga. dens hurtige levering og prisgaranti. Det bliver ikke billigere end på www.av-cables.dk.