Den rette løsning til dit behov – få hjælp af DC-Supply

Den rette løsning til dit behov – få hjælp af DC-Supply

08/31/2023 Af Redaktionen

Der er utroligt mange forskellige løsninger, når det kommer til containere; derfor er der med garanti også en løsning til netop dit behov.

Hvis du har brug for enten at købe eller leje en container, så kan du med fordel kontakte DC-Supply og finde den løsning, der passer bedst til dig. Deres salgsteam er altid klar, uanset om du står og mangler opbevaringsplads til dit lager eller opholdsplads til dine medarbejdere.

Udlejning af 20 fods containere

Der kan være forskellige årsager til, at du måske står og har brug for at leje 20 fods containere. Uanset hvad din årsag er, så kan DC-Supply være din samarbejdspartner til udlejning af 20 fods containere. De har flere forskellige modeller, herunder miljøcontainere, brugte modeller med isolering, der derfor fås til billigere priser, containere med forsikringsgodkendte låse, sidedørscontainere, platformcontainere, open top containere, offshore containere, køle- og frysecontainere, isolerede containere til opbevaring af lager, dobbeltdørscontainere og flere.

Uanset hvilken 20 fods container du står og mangler, så kan du altså med al sandsynlighed finde den helt rette model hos dem.

Køb eller lej en containere til ethvert formål

Hvis du søger en billigere mulighed i forhold til at komme i besiddelse af en 20 fods container, så kan du vælge at købe dem brugt. Hos DC-Supply tilbyder de salg af brugte containere, hvorfor du har mulighed for at få en container i god stand lidt billigere, end hvis du skal købe den fra ny.

Det er ikke i alle tilfælde at det er nødvendigt med en helt ny container; hvis ikke det er det for dig, så kan du med fordel bruge de sparede penge et andet sted – særligt hvis du er i gang med opstarten af din virksomhed, da der ofte ikke er det store overskud på budgettet her.

En anden mulighed vil være at leje en 20 fods container. DC-Supply tilbyder også udlejning af brugte containere, hvilket måske vil være den billigste løsning – og benytter du dig af deres service, så ved du, at du stadig får en container, der er i god kvalitet, som lever op til dine ønsker og behov. Derfor behøver du altså ikke at være bekymret for, at du får fingrene i en utilstrækkelig 20 fods container, selvom du vælger at benytte dig af udlejning og salg af brugte container. Uanset hvilken løsning du står og mangler, så findes den – også til den rette pris!