Du finder fyringsolie og træbriketter hos Jysk Biobrændsel

Du finder fyringsolie og træbriketter hos Jysk Biobrændsel

06/29/2022 Af Redaktionen

Hos Jysk Biobrændsel fører de miljøvenligt brændsel i stor stil. Her finder du både fyringsolie til fyret og træbriketter i høj kvalitet. Selvom kvaliteten er høj, er priserne helt og aldeles lave. Til både private og erhvervsdrivende er der gode muligheder. Deres fyringsolie har fordelagtige additiver, mens deres træbriketter har særdeles høj brændværdi. Vil du gerne have afsløret grundene til dette, kan du besøge www.jyskbiobrandsel.dk eller læse videre herunder.

Dit fyr vil have godt af fyringsolie fra Jysk Biobrændsel 

Både privatpersoner og folk, der skal bruge fyringsolie til deres erhverv, valfarter til Jysk Biobrændsel for den høje kvalitet, man finder der. Der er masser af efterspørgsel efter det i dag, fordi man har udviklet oliefyr til at være mere og mere miljøvenlige. Dertil skal man selvfølgelig bruge det bedst mulige fyringsolie. På www.jyskbiobrandsel.dk finder man netop den bedste fyringsolie. Her får man den med lavt svovlindhold, og den er tilsat et askefrit additiv, hvilket giver mindre sod ved afbrænding. Derudover er det velegnet til brug i både indendørs og udendørs fyr. Generelt er der mindre rengøringsarbejde efter brug af fyringsolie fra Jysk Biobrændsel på grund af den høje kvalitet. Alligevel får man det til ekstremt gode priser. Vil du vide mere om fyringsolien på www.jyskbiobrandsel.dk, skal du ikke tøve med at tage fat i folkene bag virksomheden. De kan helt sikkert hjælpe dig frem til den rigtige løsning.

Du kan få træbriketter i høj kvalitet 

Hos Jysk Biobrændsel finder du også træbriketter med høj brændværdi. Det lave fugtindhold i træbriketter er den faktor, der giver dem den høje brændværdi. Dermed afgiver de mere energi og brænder mere effektivt i din brændeovn end almindeligt brænde. De består af spåner fra møbelindustrien og afbarkede træstammer, lavet i maskiner, der presser dem så voldsomt sammen, at de frigiver lignin. Dette stof giver bindefunktionen i træbriketterne. Ligesom med træpiller får du CO2-neutralt brændsel med træbriketter. Uanset om du skal bruge det i hjemmet eller i virksomheden, kan du finde miljøvenligt biobrændsel hos Jysk Biobrændsel. Du bør gøre brug af deres tilbud på fri fragt i hele landet, og du får dit biobrændsel efter blot to til fem hverdage. Mens kvaliteten er høj, er prisen lav. Gå endelig ind på deres hjemmeside, og undersøg deres store sortiment. Har du spørgsmål, så kan du roligt henvende dig til deres kundeservice. De skal nok hjælpe dig frem til den rigtige fyringsolie, træbriketter eller hvad end, du mangler.