Få monteret en Mitsubishi varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe i dit hjem

Få monteret en Mitsubishi varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe i dit hjem

07/17/2019 Af Redaktionen

Hos NovaSolar kan du finde mangen forskellige flotte varmpumper, både luft til luft og luft til vand varmepumper. Læs mere om en populær Mitsubishi varmepumpe her.

Mitsubishi varmepumpe i bedste kvalitet

Der er mange forskellige gode varmepumper i sortimentet hos NovaSolar, hvor du helt sikkert kan finde en model, der passer lige til dine behov. Du kan bl.a. finde forskellige gode Mitsubishi varmepumper til gode priser, og de er for det meste et klogt valg, hvis du skal have en tommelfingerregel. Det kan være en jungle at vælge, men du kan få meget hjælp på novasolar-webshop.dk, hvor de vigtigste principper forklares. En Mitsubishi varmepumpe er et populært valg på grund af den høje SCOP værdi. SCOP værdien indikerer, hvor mange kWh varme en varmepumpe kan lave ud af 1 kWh strøm, og hvis den er høj kan ud altså spare mange penge på el-regningen i det lange løb. En god Mitsubishi varmepumpe larmer generelt også mindre end andre producenter på markedet, og det kan jo også være en stor fordel, når du skal vælge imellem forskellige modeller, som er til salg på siden.

Luft til vand varmepumper

NovaSolar sælger også luft til vand varmepumper, som kan kobles på dit centralvarmesystem og varme vandet op med den energi, som pumpen tager ud af luften udenfor og omsætter til varme. Der er mange, der vælger luft til vand varmepumper på grund af at de er nemme at installere i forhold til jordvarme, men har ca. den samme effekt. Så hvis du skal af med dit gamle oliefyr, så er luft til vand varmepumpe ikke en dårlig løsning. Det er meget økonomisk og vil helt sikkert kunne mærkes på din el-regningerne. På novasolar-webshop.dk kan du læse meget mere, og de installerer jo også varmepumper, leverer dem med fri fragt og yder service, hvis noget skulle gå galt. Der er fem års garanti på alle køb, og du kan være sikker på, at alle produkterne er i bedste kvalitet. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem til gode priser på siden.