Fantastisk portvin og rødvin – mange muligheder hos ExcluWine.dk

Fantastisk portvin og rødvin – mange muligheder hos ExcluWine.dk

01/23/2021 Af Redaktionen

Prøv portvin fra Quinta do Pégo. Den forhandles online hos ExcluWine.dk, som er en webshop til specialbutikken i Arden. Piccini rødvin er også én, som kan anbefales på det kraftigste. Hvis du ikke kan komme forbi forretningen i Himmerland, så vil de med glæde tage imod dit opkald og vejlede dig omkring alle vine fra A-Z.

Quinta do Pégo portvin sælges på www.excluwine.dk

Med Quinta do Pégo portvin får man en helt speciel oplevelse. Den må siges at være en stilfuld vin, som især kendes for dens blomsteragtige aroma. Samtidig har den en rig og fyldig smag, der bærer hints af blommer, hindbær og specielle krydderier. Quinta do Pégo portvin er på samme tid ikke for tør og ikke for sød. Det gør den til en fantastisk, velrundet oplevelse at stille på bordet. Er du interesseret i Quinta do Pégo eller en af de mange andre portvine fra sortimentet? Prøv at bladre igennem den interessante kategori, der også indeholder velskrevne tekster / beskrivelser af de forskellige portvine. Klik ind på www.excluwine.dk, og se nærmere.

Piccini rødvin – besøg shoppen i Arden

Hvis vi bevæger os over i en anden genre, så finder vi Piccini rødvin, der især med Brunello har sat sit præg. Fordi den anses af nogle for at være en af de bedste italienske rødvine på markedet. Det er naturligvis et land med hård konkurrence for denne titel, hvilket siger noget om kvaliteten af Piccini Brunello rødvin. Bemærk også de andre rødvine ud over Piccini fra lande som Spanien, Italien og USA. Find en lækker rødvin også fra 19 Crimes, Alamos og mange andre. Hvis du har brug for at hitte hoved og hale i det brede katalog med rødvine, så er det mere end okay at ringe til ExcluWine.dk. Så kan I sammen finde ud af hvilken rødvin, som vil passe.

Elsker du portvin og rødvin? Så er ExcluWine.dk det rette sted for dig, og deres butik i Arden kan hjælpe. Køb også champagne, øl og spiritus eller skønne smagekasser fra www.excluwine.dk.