Farveblyanter samt andre gode tegneredskaber og fine perler forhandles hos CCHobby

Farveblyanter samt andre gode tegneredskaber og fine perler forhandles hos CCHobby

12/14/2020 Af Redaktionen

CC Hobby har mange forskellige slags hobbyartikler, tegneredskaber og smykkeredskaber til gode priser. Læs bl.a. om farveblyanter og perler her.

Farveblyanter til kreativ leg

CC Hobby har alt, hvad du skal bruge af hobbyartikler til hjemmet eller til daginstitutionen. Børn elsker at være kreative, og det er kun en god ide at opmuntre dem og give dem de rette redskaber for at kunne udfolde sig. Hos www.cchobby.dk kan du bl.a. finde mange forskellige flotte og gode farveblyanter til at tegne med. Børn elsker at tegne, og det er super spændende for dem at tegne med farver, og dertil er farveblyanter gode, for de sviner ikke på tøj og overflader på samme måde som tusser, men til gengæld er de sjove at tegne med på papir. Der er mange gode farveblyanter i butikken til gode priser, og du vil helt sikkert kunne finde lige dem, som dine børn vil elske i butikken. Der er bl.a. sæt med mange forskellige farver i og det er en super begynderpakke, som giver mange farver på en gang at udfolde sig med.

Lav smykker med smukke perler

Hos CC Hobby finder alle kreativister og hobbykunstnere samt kreative sjæle alt hvad de skal bruge til deres kreative udfoldelser. Der er mange forskellige sjove og spændene slags materialer og redskaber til kreativ udfoldelse. Der er bl.a. mange forskelige smukke perler til at lave smykker med i butikken i forskellige materialer. Der er bl.a. plastikperl og træperler samt vedhæng i metal, smykkewire, ørekroge og meget mere. Der er også perler til perleplader, og det er en super sjov aktivitet at lave med børnene, for de elsker den transformation der er fra, at de selv lægger nogle løse perler på en plade og får en sammensmeltet perleplade som resultat. Perleplader er super sjove for børn at arbejde med, for det giver smukke resultater og vil helt sikkert være lige noget for dine unger. Det er selvfølgelig ikke for de allermindste, da det trods alt kræver en lille smule finmotorik at sætte de små perler på pladen.