Find alt lige fra en smart robotplæneklipper til sneslynger hos Bahn-Larsen

Find alt lige fra en smart robotplæneklipper til sneslynger hos Bahn-Larsen

11/05/2019 Af Redaktionen

Nu melder sneen sig (måske) snart på banen; eller i hvert fald årstiden hvor der er risiko for at landet pludselig bliver dækket af et flot lag sne. Vil du være på forkant med sagerne så I hurtigt kan få ryddet gangstier, fortove og åbne pladser for sne, har de lige nu sneslynger i flere smarte design i kataloget hos Bahn-Larsen. Hos samme forhandler kan du også købe en smart robotplæneklipper, så du er klar til når foråret melder sin ankomst. Læs mere om begge dele herunder.

Effektiv robotplæneklipper

Er du træt af at bruge kostbar fritid på at slå græsplænen derhjemme, fra starten af foråret og hele vejen henover sommeren? Så gør som rigtig mange andre danskere efterhånden har gjort, og invester i en robotplæneklipper. En robotplæneklipper er en super effektiv måde at få klippet plænen på, uden at du (næsten) skal røre en finger. Den lille makker klarer næsten det hele for dig, og er udstyret med en række smarte funktioner, og er ganske let at programmere. En robotplæneklipper giver en super veltrimmet plæne, og er samtidig et effektivt våben imod mos. Og så er en robotplæneklipper end da meget støjsvag, så du kan nyde fuglesang i stedet for larm fra din robotplæneklipper. Find den i kataloget hos www.bahn-larsen.dk allerede nu.

Sneslynger til ethvert behov

Foruden robotplæneklipper kan du blandt andet også investere i sneslynger hos Bahn-Larsen. Når vi af og til bliver ramt af store mængder sne her i landet, er det med at være forberedt. Heldigvis er sneslynger en super effektiv måde hurtigt at få ryddet gangarealer og andre områder for sne, så de igen bliver farbare. De har lige nu mange forskellige modeller i kataloget hos Bahn-Larsen i kategorien sneslynger, og helt sikkert også en sneslynge der vil passe til jeres behov.