Find en bred vifte af kvalitetsprodukter til personlig pleje på www.badeanstalten.dk

Find en bred vifte af kvalitetsprodukter til personlig pleje på www.badeanstalten.dk

02/24/2020 Af Redaktionen

Hos Badeanstalten er der fokus på de gode ingredienser samt det enkelte håndværk og de gode traditioner inden for sæber, cremer og andre hudplejeprodukter, hygiejneprodukter og wellnessprodukter. Her det ikke mirakelmiksturer og tomme løfter der bærer, men derimod gode og gennemarbejdede produkter, fyldt med spændende naturlige ingredienser, der rent faktisk virker. Kataloget fra den danske producent spænder bredt, og tæller blandt andet ansigtscreme og ansigtsolie – læs mere om begge dele i artiklen herunder.

Flere varianter af ansigtscremer

Badeanstalten producerer en bredt vifte af spændende produkter til personlig pleje, som flere og flere vælger at putte i indkøbskurven, når der skal købes personlige plejeprodukter og hygiejneprodukter. Lige nu tæller kataloget blandt andet ansigtscreme. Deres lækre serier af ansigtscreme fås i flere varianter, med hver deres særlige gavnlige egenskaber. Kataloget tæller lige nu ansigtscreme med mandelolie samt ansigtscreme med særlig fokus på vitaliserende effekter. Begge typer ansigtscreme fra det nordjyske mærke vil være den perfekte måde at forkæle dig selv, eller en gaveide til én du holder af.

Oprethold en sund fugtighedsbalance med ansigtsolie

Udover ansigtscreme tæller kataloget fra Badeanstalten blandt andet også ansigtsolie. Vil du have endnu mere glat og blød hud, er en ansigtsolie den helt rette måde at hjælpen huden med at opretholde en lækker og sund fugtighedsbalance. I kataloget med ansigtsolie hos www.badeanstalten.dk finder du lige nu blandt andet ansigtsolie med E-vitamin, og ligesom ovre i kataloget med ansigtscremer, har du også mulighed for at vælge en ansigtsolie med ekstra-vitaliserende effekt. Ansigtscreme og ansigtsolie er blot to af mange typer spændende hudpleje produkter og produkter til personlig hygiejne, som du lige nu finder i det brede katalog fra Badeanstalten. Er du nysgerrig og vil du gerne kigge nærmere på udvalget, skal der derfor lyde en varm opfordring om at besøge deres flotte og indbydende hjemmeside, hvor du kan se en bred vifte af de nyeste produkter samt deres klassikere.