Find et topmoderne udvalg af staldinventar og andet langbrugsudstyr hos Dan Egtved

Find et topmoderne udvalg af staldinventar og andet langbrugsudstyr hos Dan Egtved

11/10/2019 Af Redaktionen

Dan Egtved har i mange år været en af landets førende leverandører af landbrugsudstyr til små og store landbrug over hele landet, og har lige nu et bedre katalog med udstyr end nogensinde før. Udvalget af staldinventar tæller alt lige fra høhække til kobørste, hvor produkter uanset hvilket af dem man stiller skarpt på, altid holder et ekstra højt kvalitets niveau, og leveres i design der er funktionelle, fungerer som de skal og er gode at arbejde med. Læs videre herunder, hvis du vil vide mere.

Topmoderne udvalg af høhække

Er tiden efterhånden kommet til, at de gamle høhække hjemme på gården skal skiftes ud med nogle nye, moderne af slagsen? Så start med at kigge forbi den danske producent og forhandler af staldinventar Dan Egtved, der lige nu præsenterer et topmoderne og godt udvalg inden for blandt andet høhække. Der er naturligvis flere typer design du kan vælge imellem, hvis du vælger at handle høhække hos dem. Det sikrer at man altid kan få en høhæk, der egner sig særligt godt til jobbet. Kataloget med høhække inkluderer nemlig både, slow feeder, modeller med sparefunktion, høhække til grise, til kalve samt høhække til heste. Kort sagt, kan du næsten med sikkerhed finde høhække i kataloget, der vil egne sig perfekt til din gård. Kig evt. selv forbi www.dan-egtved.dk og find ud af om du er enig.

Kobørster i unikke designs

Høhække er naturligvis langt fra den eneste type staldinventar og landbrugsudstyr du finder hos Dan Egtved lige nu. Blandt andet kan du købe en smart kobørste. I kategorien med kobørster er der pt. i omegnen af otte forskellige, unikke design du kan vælge imellem. Så mon ikke der også er en kobørste i kataloget, der passer perfekt til din besætning af køer og til din stald?