Find flotte bloksten til udsmykning og nyttigt faldgrus til legepladsen hos ekrag.com

Find flotte bloksten til udsmykning og nyttigt faldgrus til legepladsen hos ekrag.com

10/04/2021 Af Redaktionen

Skal du til at anlægge legeplads, eller har du behov for gabionsten og andet til udsmykning foran huset? Det kan www.ekrag.com hjælpe dig med. De har nemlig forskellige typer bloksten og faldgrus, der kan være meget praktisk, der hvor børn leger og har mulighed for at falde af gynger.

Køb bloksten til støttemure, og flere dekorative projekter

Er du på udkig efter flotte detaljer til støttemur, eller andre steder omkring hus og indkørsel? Så vi bloksten være et ideelt valg. Du kan hos E. Krag Råstoffer A/S få brudsten, så du kan få flotte detaljer rundt om ejendommen. De har et spændende sortiment af bloksten, der blandt andet lagerføres som LMB 5-40 kg, CP 90-250 cm og HMB 300-1000 kg. De leves dog i alle mængder og størrelser. Med skræddersyede løsninger, er du også garanteret at få bloksten, med de helt rigtige detaljer. Du vil kunne lave yderst pæne og unikke detaljer med bloksten. Du bør tage ind forbi www.ekrag.com, hvis du har brug for flere oplysninger, om de bloksten de kan tilbyde dig.

Få certificeret faldgrus, med faldhøjde på 3 meter

Når du skal have faldgrus på legepladsen, så er det selvfølgelig vigtigt, at det er i god kvalitet. Hos E. Krag Råstoffer A/S får du certificeret faldgrus, der overvåges af Legepladskontrollen under Dancert. Det sikrer dig den bedste kvalitet, og et ordentligt blødt underlag. Deres 2/5 mm faldgrus har G023-04 certifikat. Det vil sige der må anvendes faldhøjder op til tre meter. Det er praktisk at have faldgrus, i områder hvor børn leger, da et blødt underlag vil være til gavn, hvis de falder. Hvis du har brug for mere viden, angående deres faldgrus kan du tage kontakt til dem. De har god service, og I vil komme frem til det rette svar, der gør sig gældende for dig. Tag ind forbi www.ekrag.com, og find deres kontaktoplysninger, hvis du er interesseret i at have faldgrus.