Find flotte haveborde og lounge havemøbler til terrassen hos Direkte Import

Find flotte haveborde og lounge havemøbler til terrassen hos Direkte Import

07/09/2019 Af Redaktionen

Synes du efterhånden at dine havemøbler hjemme i haven eller på terrassen trænger til at blive erstattet af nogen nye og flotte møbler? Må de godt være lidt pænere end de havemøbler man sædvanligvis finder nede i byggemarkedet? Så er Direkte Import butikken for dig. Her har de nemlig samlet et flot udvalg af haveborde, havestole, parasoller, lounge havemøbler med mere. Alle havemøbler er nøje udvalgt ud fra krav til kvalitet og design, og passer perfekt til den kræsne kunde, for hvem det kun er det bedste som er godt nok. Læs mere herunder.

Flotte haveborde

Mangler du et flot ny havebord hjem til haven eller til at stille på terrassen eller altanen? Så er Direkte Import den helt rigtige butik at starte med at kigge hos. Her har de nemlig samlet et skønt udvalg af flotte haveborde, og helt sikkert også en model som du vil synes godt om. Og i søster kategorien med havestole, finder du ligeledes fine varianter, der stilmæssigt passer perfekt til de flotte haveborde. Alt i alt er det en førsteklasses oplevelse at shoppe haveborde hos forhandleren, som klart kan anbefales.

Komfortable lounge havemøbler

Vil I gerne have en ekstra hyggekrog i haven, hvor man kan slappe af og nyde sommeren lidt ekstra komfortabelt, og måske nyde en drink eller to? Så er lounge havemøbler det helt rette valg. Og her er Direkte Import naturligvis også klar med flere flotte sæt lounge havemøbler, som vil passe perfekt til din have. Alle lounge havemøbler holder et højt niveau af kvalitet, og du kan være helt sikker på at I kan få mange gode stunder i de kommende somre, hvis I passer godt på dem.

Klik ind forbi www.direkteimport.dk allerede nu, hvis du vil se det flotte udvalg af haveborde og stole, lounge havemøbler og andre fine møbler til haven.