Find kvalitetsmøbler fra mærker som Brunstad og Schou Andersen på www.werenberg.dk

Find kvalitetsmøbler fra mærker som Brunstad og Schou Andersen på www.werenberg.dk

10/08/2019 Af Redaktionen

Hvis du leder efter en Brunstad sofa eller møbler fra andre spændende møbelfabrikker, som fx Schou Andersen, så er du kommet til det rette sted. For Bolighuset Werenberg i Brenderup på Fyn, som også har en brugervenlig og overskuelig hjemmeside på werenberg.dk, har netop et væld af spændende møbler og interiørprodukter i deres store sortiment.

Brunstad sofaer i holdbare materialer

Med en Brunstad sofa går du aldrig galt i byen. Den populære og respekterede møbelproducent, der er kendt for deres behagelige siddemøbler, er altid garant for skyhøj kvalitet. Dermed får du også i en Brunstad sofa et møbel, som er yderst komfortabelt. Den norske virksomhed har eksisteret siden 1941, og de mange år i branchen har naturligvis afstedkommet, at de nu er en af markedets helt store sværvægtere. Klikker du ind på werenberg.dk, vil du da også hurtigt bemærke, at en Brunstad sofa emmer af godt håndværk og lige så gode materialer. Er du interesseret i en Brunstad sofa, skal du endelig ikke tøve med at kontakte det dygtige og venlige personale hos Bolighuset Werenberg, som altid står klar til at hjælpe – uanset om det er telefonisk, over e-mail eller inde i selve bolighuset i Brenderup.

Kvalitetsmøbler fra Schou Andersen

Schou Andersen laver – ikke overraskende – kvalitetsmøbler til den helt store guldmedalje. Bolighuset Werenberg er jo netop spækket med møbler, brugskunst og interiørprodukter fra nogle af branchens mest markante aktører, og Schou Andersen er bestemt ingen undtagelse. Det velassorterede bolighus forhandler et stort udvalg af produkter fra Schou Andersen, som har vundet mange hjerter rundt omkring i hele landet med deres tidløse design, sikre håndværk og rigtigt høje kvalitet. Deres produkter er i øvrigt karakteriserede ved, at de er yderst funktionelle, og på den måde taler de ind i den lange og stolte danske designtradition, hvor kvalitet, funktionalitet og minimalisme er nøgleord. Så hvorfor ikke købe møbler fra Schou Andersen hos Bolighuset Werenberg allerede i dag?