Find modetøj fra 2NDDAY og Custommade tøj til skarpe priser hos EDIE

Find modetøj fra 2NDDAY og Custommade tøj til skarpe priser hos EDIE

10/10/2019 Af Redaktionen

Hos EDIE er der gode muligheder for at shoppe, hvis man er på udkig efter lækkert modetøj. Det brede produktsortiment byder bl.a. på Custommade tøj, samt lækre items fra 2NDDAY til overkommelige priser.

Super lækkert modetøj fra 2NDDAY

EDIE er udbyder af en masse lækkert modetøj, bl.a. fra 2NDDAY. Ved køb af 2NDDAY produkter sikrer man sig høj kvalitet og et moderigtigt tøjmærke, der lover et stilrent og elegant design. Det moderigtige tøj fra 2NDDAY er henvendt til de yngre kvinder, der ønsker at skille sig ud og være unikke. De forskellige kollektioner som bliver udbudt hos EDIE er baseret på rå materialer, såsom læder og denim, hvor at pasform og kvalitet går hånd i hånd. Med de meget rå og stilede design, giver 2NDDAY tøjet et unikt og æstetisk udtryk, til de kvinder der ønsker sådan et look. 2NDDAY lancerer også meget specielle og unikke tøjstile, da de ikke er bange for at afprøve nye grænser og være unikke. Læs mere om produkterne på edie.dk.

Custommade tøj i høj kvalitet

Der findes hos EDIE også et bredt udvalg af Custommade tøj, til konkurrencedygtige priser. Tøjmærket har taget udgangspunkt i den travle storbykvinde, som ønsker et stilrent og morderne look. Derudover har Custommade tøjet fået meget inspiration fra den skandinaviske stil, samtidig med at der ikke er gået på kompromis med pris og kvalitet. Custommade tøjet lover derfor et unikt og moderne design, der er egnet til alle kvinder der ønsker nogle lækre outfits. Custommade tøjet findes i utallige farver og materialer, der gør det brugeligt året rundt, da det matcher alle årstider. Ligeledes kan Custommade tøjet bruges år efter år, grundet af den høje kvalitet, der gør tøjet slidstærkt. Udvalget af Custommade tøj hos EDIE byder bl.a. på toppe, kjoler, bukser, trøjer og meget andet, så der altid er gode muligheder for at finde noget nyt tøj i sortimentet.

Læs mere om produkterne og udvalget på edie.dk