Find værktøjer, der gør hverdagen nemmere for din virksomhed på www.2bm.dk

Find værktøjer, der gør hverdagen nemmere for din virksomhed på www.2bm.dk

10/17/2019 Af Redaktionen

Hvis du leder efter nogle dygtige, pålidelige og erfarne SAP konsulenter, bør du læse med her. For den danske virksomhed 2BM er nemlig en af landets førende konsulenthuse med fokus på den populære software-løsning, SAP, og dennes beslægtede teknologier. I sidste afsnit kan du også læse om 2BM’s medarbejderlogin til SuccessFactors.

Kompetente og erfarne SAP konsulenter

Det er en fællesnævner for alle SAP konsulenter, der arbejder hos 2BM, at de er kompetente, troværdige og dedikerede, ligesom de altid bringer deres innovative tankegang i spil i deres konstante stræben efter at blive endnu bedre til deres arbejde. 2BM’s SAP konsulenter sætter også en stor ære i at yde kyndig, effektiv og hjælpsom kundeservice til glæde for dig. Derfor skal du endelig ikke tøve med at kontakte dem, hvis du har brug for hjælp eller brænder inde med nogle spørgsmål. It-konsulenthusets SAP konsulenter er vant til at løse et af hav af opgaver og tage imod henvendelser af vidt forskellig karakter, og med deres brede teknologiske viden er de altid klar til at hjælpe – uanset om det drejer sig om vedligeholdelse, drift, systemopsætning eller noget syttende.

Spar tid med SuccessFactors

2BM har mange værktøjer, som kan gøre livet nemmere for dig og din virksomhed. Et af disse er medarbejderlogin til SuccessFactors, hvor du og dine kollegaer slipper for komplicerede procedurer ved login. Dermed sparer I med 2BM’s medarbejderlogin til SuccessFactors sparer også tid – og i en verden hvor tid som bekendt er penge, er det selvfølgelig at foretrække. Dertil kommer, at det populære konsulenthus’ medarbejderlogin til SuccessFactors også bevarer et højt sikkerhedsniveau, hvilket naturligvis er essentielt for alle virksomheder. Medarbejderne får med andre ord frigivet tid til at være produktive, idet de automatisk bliver logget på SuccessFactors-systemet – uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Så kontakt 2BM’s SAP konsulenter i dag eller klik ind på 2bm.dk, hvis du vil høre nærmere om virksomhedens medarbejderlogin til SuccessFactors.