First Floor CPH tilbyder originale New Yorker vægge og glasvægge i stål

First Floor CPH tilbyder originale New Yorker vægge og glasvægge i stål

01/12/2021 Af Redaktionen

Hvis du drømmer om en glasvæg i stål, så er det en New Yorker væg fra First Floor CPH, du skal have fat i. Læs mere om deres eksklusive design og håndlavede glasvægge her.

Rå New Yorker væg i det velkendte industrielle look

First Floor CPH laver New Yorker vægge efter mål, og hvis du gerne vil inddele et stort rum med lugt- og lydisolation men samtidig have lyset til at vandre frit, så er det en New Yorker væg, du skal have fat i. De ikoniske glasvægge kom oprindeligt fra industrielle bygninger, men blev hurtigt et billede på kreativt indrettede lejligheder og kunstneratelierer i gamle fabriksbygninger. De smukke sorte stålsprosser og de store ruder giver et eksklusivt look og står i smuk kontrast til de hvide vægge i det moderne hjem. Når du bestiller en New Yorker væg har du mange muligheder, bl.a. dobbeltdør, enkeltfagsdør samt svingdør, og der er også forskellige typer og tykkelser glas, du kan vælge imellem. Vil du gerne lydisolere lidt ekstra, så er det måske 6 mm glas, du skal have fat i, og hvis det er til et badeværelse, kan det være, du skal have matteret glas.

Flot glasvæg i stål fra firstfloorcph.dk

First Floor CPH laver New Yorker vægge på deres værksted i Hårlev, og hvis du drømmer om en smuk glasvæg i stål, så kan de lave den til dig. De har mange års ekspertise inden for glasvægge i stål og kan lave dem efter dine mål, selvom gulvet er skævt og væggene skrå. Mange nye hjem bliver designet med store åbne rum, men for at kunne lukke lyd og lugt ude kan det være smart med en glasvæg i stål, for på den måde får man stadig lyset igennem hele hjemmet, og det giver et smukt eksklusivt look at have en glasvæg i stål med sorte sprosser, som står i kontrast til de hvide vægge. Der er forskellige slags glas at vælge imellem, både 4 og 6 mm alt efter hvor meget lydisolering, du ønsker, og du kan selvfølgelig også få matteret glas, hvis du ønsker det. Læs mere på www.firstfloorcph.dk.