Fodergrossisten.dk sælger dyre foder og har herunder et varieret udvalg af frost foder

Fodergrossisten.dk sælger dyre foder og har herunder et varieret udvalg af frost foder

10/11/2019 Af Redaktionen

Fodergrossisten.dk er den helt rigtige butik at starte med at kigge forbi, næste gang du mangler foder til dit kæledyr. Her finder du en række forskellige typer dyre foder, både til ”almindelige” kæledyr som hunde og katte, men også til mere eksotiske kæledyr som padder, krybdyr og eksotiske fisk. Kvalitetsniveauet er gennemløbende højt, og samtidig er der skarpt fokus på en venlig og imødekommende kundeservice. Læs mere om butikken og kataloget herunder, hvis du vil vide mere.

God historik indenfor levering af dyre foder

Mangler du et godt sted at købe diverse slags dyre foder? Så er her et godt tip: hos www.fodergrossisten.dk finder du et bredt og velassorteret udvalg, og næsten med sikkerhed også den slags du har brug for til dit kæledyr. Butikken har både leveret dyre foder til Randers Regnskov og Københavns Zoo, hvilket man må sige er noget af et kvalitetsstempel. Hele kataloget med dyre foder er sat smart og overskueligt op, så man skal sjældent bruge ret lang tid på siden, før man finder præcist den type dyre foder man er ude efter. Lige nu tæller kataloget med dyre foder blandt andet BARF hundefoder og BARF kattefoder, frosne fisk og insekter, kyllinger og meget mere.

Frost foder hereunder mus og kyllinger

Når du besøger butikken, har du blandt andet mulighed for at købe frost foder. Her kan man købe alt lige fra frost mus og frost rotter til daggamle kyllinger og frosne fisk. Har du spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende frost foder, er butikkens kundeservice som regel et godt sted at henvende sig, da de ved ganske meget om både valg af frost foder og andre typer dyre foder. Vil du vide mere om de forskellige typer frost foder man forhandler, så besøg siden allerede i dag.