Foredrag om salg og teknikker – Salgstræning af forretningsmanden Rolf Høegh

Foredrag om salg og teknikker – Salgstræning af forretningsmanden Rolf Høegh

10/18/2019 Af Redaktionen

Bestil salgstræning hos resultatskaber.dk, der drives af Rolf Høegh. Manden har dybe rødder i dansk forretningsliv, og hans foredrag om salg er generelt anerkendte som nogle af de bedste, hvis man spørger andre eksperter i branchen.

Book salgstræning til virksomheden online

Hos resultatskaber.dk kan du booke firma salgstræning, der henvender sig til din branche. Rolf Høegh tilbyder både sparring og peptalks til danske erhvervsdrivende i forskellige typer brancher. Bestil et kærligt, lærerigt og underholdende foredrag. Salgstræning kan både foregå på engelsk og dansk. Sportsfolk træner hele tiden, og det behøver sælgere også for at holde teknikkerne ved lige. Hvis man ikke udfordrer og udvikler sig, går man i stå, og det kan ofte betyde færre salg. Hvis du som virksomhed ønsker at uddanne dit sales team, tilbyder Rolf Høegh en skræddersyet og branchetilpasset løsning, der også henvender sig til konsulenter og andre, som har kundekontakt og forretningskontakt. Igennem mange år har Rolf Høegh forbedret sine egne salgsteknikker, der har været fundament for hans succesfulde virksomheder, og nu deler han ud af salgsmetoderne. Bestil salgstræning allerede i dag, og gå en mere lukrativ fremtid i møde med flere sorte cifre på bundlinjen.

Foredrag om at sælge – Se mere på resultatskaber.dk

Rolf Høegh tilbyder foredrag om salg, der formår at være lærerige, sjove og betagende. Man husker bedre en peptalk, hvis den får en til at grine, og hvis den tager udgangspunkt i modtagerens situation og problematikker, men et foredrag kan også blive for sjovt. Der skal også pakkes nogle salgsguldkorn ind, og det formår Rolf Høegh med hans sælgerforedrag, der har fået stor ros fra forretningsdrivende i mange brancher. Lær mere om kunsten at sælge, og book et foredrag om salgsteknikker på resultatskaber.dk. Klik ind på hjemmesiden www.resultatskaber.dk, og bestil en peptalk med ”Kongen af salg”, som førende mennesker i erhvervslivet omtaler ham.

Klik ind på resultatskaber.dk, hvis du er interesseret i muligheden for salgstræning. Træn sælgerne og konsulenterne, og book et underholdende og lærerigt foredrag om salg.