Forny garderoben med baggy skindbukser og lækre skindbælter fra depeche-denmark.dk

Forny garderoben med baggy skindbukser og lækre skindbælter fra depeche-denmark.dk

08/04/2021 Af Redaktionen

Det danske fashionbrand DEPECHE. har genopfundet skindtøjet! Læs mere her om deres udvalg af baggy skindbukser samt skindbælter.

Baggy skindbukser fra et nyt og modigt brand

Der findes mange forskellige fashionbrands, der laver fast fashion og hele tiden producerer nye design og tøj i middeldårlig kvalitet, som ikke er lavet til at kunne holde længe. Det får forbrugerne til at skulle købe nyt hele tiden, hvilket holder dem fast i en spiral af køb-og-smid-ud. Heldigvis findes der også nye modige brands, der gør op med denne kultur og laver holdbare kvalitetsdesign i super gode materialer som fx læder, der stort set ikke kan slides op. Sådan et mærke er DEPECHE. Deres baggy skindbukser har genopfundet læderbuksen, og søger du original og eksklusiv mode, så er det lige noget for dig. De baggy skindbukser kommer i mange forskellige farver og modeller. Der er både bukser i læder og i ruskind. Ruskind er bagsiden af læder, det er mere blødt og mindre glat. Du kan fx finde et par super hotte skindbukser med svaj, altså trompetlæderbukser, i sortimentet. De smukke baggy skindbukser virker til kvinder i alle aldre. Hvis man tør udtrykke sig med en unik stil, så er det et perfekt valg!

DEPECHE. skindbælter og tasker i flotte design

DEPECHE. laver også skindbælter og tasker til kvinder. Der er enormt mange forskellige smukke skindbælter at vælge imellem. På siden depeche-denmark.dk kan du bl.a. se det elegante waist belt, som er i sort læder dekoreret med mikronitter i syv rækker hele vejen rundt. Det giver et moderne touch til det klassiske læderbælte til livet. Der findes bindebælter, flettede skindbælter, bælter med eyelets nitter, sorte, hvide, lyserøde samt ufarvede læderbælter. Du vil helt sikkert finde noget spændende i sortimentet. Deres approach til design er ret interessant, og det er let at genkende et skindbælte eller en lædertaske fra DEPECHE. Tjek hele sortimentet på hjemmesiden, hvor du kan shoppe med hurtig levering og sikker betaling. Du kan også ringe til deres kundeservice, hvis du har spørgsmål.