GlobalDenmark tilbyder åbne kurser på engelsk samt hjælp til oversættelse og korrektur

GlobalDenmark tilbyder åbne kurser på engelsk samt hjælp til oversættelse og korrektur

07/08/2019 Af Redaktionen

Hos GlobalDenmark er der gode muligheder for at deltage i forskellige kurser, af høj kvalitet. De mange forskellige kurser byder bl.a. på et åbent kursus på engelsk, samt hjælp til oversættelse og korrektur.

Åbent kursus på engelsk

Hos GlobalDenmark tilbydes et åbent kursus på engelsk, hvor man kan lære det engelske sprog bedre. Da engelsk er et internationalt sprog som benyttes hele verdenen over, er det vigtig at kunne navigere sig rundt på engelsk. Lær mere om sproget ved at deltage i et åbent kursus på engelsk, hvor du vil kunne træne dine sprogfærdigheder, der gør det nemmere og mere overskueligt at arbejde på engelsk. Et åbent kursus på engelsk hos GlobalDenmark byder på træning indenfor kommunikation igennem telefon, e-mail og tværkulturel kommunikation, så du er bedre udrustet til at påtage dig nye opgaver på din arbejdsplads. Derudover læres der om forskellige normer og adfærd i forskellige kulturer, der gør din færden meget mere sikker, når du arbejder på engelsk. Klik eventuelt ind på www.global-denmark.dk og undersøg dine muligheder.

Oversættelse og korrektur til gode priser

Hos GlobalDenmark tilbydes hjælp til oversættelse og korrektur, til gode priser. Der ligger mere end 15 års erfaring bag oversættelses- og korrekturopgaverne, så du altid er sikker på at få et flot resultat. Med en oversættelses- eller korrekturopgave vil du have direkte kontakt med en personlig in-house oversætter, så begge parter er sikrer på hvad der ønskes oversat. I første omgang tages der kontakt til GlobalDenmark, hvor at en dedikeret oversætter vil gennemgå opgaven med dig, hvor at en pris vil blive fastsat. Derefter vil to medarbejdere gennemgå teksten, ved at læse oversættelsen højt, så den er 100% korrekt. Efter kvalitetssikringen tages der hensyn for feedback, og hvorefter opgaven afsluttes og leveres til kunden. Læs eventuelt mere på www.global-denmark.dk.

Besøg GlobalDenmark allerede i dag, hvis du er på udkig efter at få et bedre og mere flydende engelsk, eller forskellige oversættelsesopgaver.