Håndsæbe og hudpleje gaveæsker – Dansk kvalitet

Håndsæbe og hudpleje gaveæsker – Dansk kvalitet

09/06/2019 Af Redaktionen

Badeanstalten fremstiller den skønneste hudpleje og håndsæbe fra egen fabrik i Aalborg. Køb også de perfekte gaveæsker til ham og hende på badeanstalten.dk.

Køb hudpleje gaveæsker, der er udviklet af Badeanstalten

Naturen besidder et væld af plejende og nærende ingredienser, som Badeanstalten har taget brug af. Deres filosofi er at holde det simpelt, men ikke for simpelt. Dette oversættes til, at naturens lækkerier tages i brug, men der benyttes samtidig moderne teknologier og viden til at skabe det perfekte produkt. Leder du efter en skøn gaveæske som værtindegave eller måske til juleaften? På badeanstalten.dk finder du bl.a. hudpleje gaveæsker både til ham og hende. Man skal selvfølgelig også have lov at købe en gaveæske med hudpleje til sig selv. Du kan vælge imellem aromatiske temaer som fx en hudplejegave med agurk og mynte, eller du kan vælge forskellige sæber i flotte mosaikmønstre. Klik ind på hjemmesiden, hvis du vil vide mere om den unikke produktion, Badeanstalten står bag, og hvis du vil shoppe gaver til ham eller hende.

Flydende og fast håndsæbe med vegetabilske olier

Badeanstalten producerer og forhandler både flydende og fast håndsæbe, der bl.a. indeholder palmeolie, som er bæredygtigt dyrket, samt et hav af vegetabilske olier. Hver olie tilfører håndsæben en unik kvalitet. Nogle af sæberne indeholder kokosolie, hvilket gør håndsæben hurtigopløsende og skaber store bobler. Håndsæbe fra Badeanstalten er lavet uden brug af sulfater. Det er ikke nemt at opnå den skummende effekt uden sulfater, men efter adskillige forsøg er det lykkedes Badeanstalten at skabe håndsæbe med et lækkert skum. Passionen startede i et lille køkken i Aalborg i 2002, men i dag producerer Badeanstalten plejeprodukter i et langt større omfang. Se de naturlige og indbydende håndsæber online på badeanstalten.dk.

Badeanstalten fremstiller håndsæbe som flydende og fast uden brug af sulfater, men med brug af naturlige ingredienser. Du finder også kropsplejegaver til mænd og kvinder fra deres udvalg. Det er brugen af naturlige ingredienser vha. moderne teknikker, der adskiller denne danske sæbeproducent.