Hansen & Larsen tilbyder ekspertise indenfor både støbt fundament og erhvervsbyggeri

Hansen & Larsen tilbyder ekspertise indenfor både støbt fundament og erhvervsbyggeri

09/28/2021 Af Redaktionen

Hansen & Larsen er en entreprenørvirksomhed med ekspertise indenfor bl.a. erhvervsbyggeri. Skal ud have støbt fundament til fx vindmøller, så læs med her.

Læg et solidt, støbt fundament for dine projekter

Hvis du har brug for at få støbt fundament til fx vindmøller eller andre store maskiner, så er det Hansen & Larsen, du skal kontakte. De har bl.a. arbejdet for Best Energy i Grindsted og har støbt fundament til mange vindmøller og maskiner i Jylland i årenes løb. Når man støber fundament til en vindmølle, så er det klart, at det kræver en helt særlig ekspertise på området. Der er mange krav til kvalitet, sikkerhed og holdbarhed, som der skal leves op til, og du kan helt sikkert finde den rette samarbejdspartner i hansenlarsen.dk. Deres mange år i branchen og specialisering inden for etablering og støbning af maskinfundamenter til forskellige brancher gør dem til en unik entreprenør på området. De arbejder altid meget inddragende med deres bygherrer, og de udviser stort forståelse for særlige behov og forskellige kunders forespørgsler. Hvis du skal have støbt fundament, så vil du helt sikkert finde deres virksomhed brugbar og pålidelig.

Erhvervsbyggeri til alle brancher

Hansen & Larsen er desuden ekspert i erhvervsbyggeri til mange forskellige slags erhverv. De har bygget kontorbygning, butikscentre, maskinhaller, fabrikker, landbrug og meget mere. Hvis du ansætter dem som entreprenør på dit byggeprojekt, så får du en byggeleder tilknyttet projektet, som følger dig igennem hele byggeforløbet og har det store overblik. Idet de har stort set alle de nødvendige håndværkere in-house bliver deres deadlines næsten altid overholdt og projekterne skrider frem uden problemer. Når man bygger erhvervsbyggeri, kan fejlkommunikation nemlig være en stor udfordring, da der ofte skal ansattes fem eller måske ti forskellige virksomheder på ét projekt. Erhvervsbyggeri er deres ekspertise, og på www.hansenlarsen.dk kan du læse mere om de mange forskellige opgaver, de har løst i tidens løb for forskellige erhvervskunder. Du kan lade dig inspirere og læse anmeldelser af kunderne, der har været bygherrer for Hansen & Larsen. Kontakt dem for et uforpligtende tilbud.