Her kan du læse om kamstål og rør fittings samt udvalget fra P. Conradsen

Her kan du læse om kamstål og rør fittings samt udvalget fra P. Conradsen

12/18/2020 Af Redaktionen

Conradsen har alt i stål, jern og metaller og de sælger både til private samt forskellige erhverv og industrier. Læs bl.a. om deres udvalg af kamstål og rør fittings her.

Kamstål har mange anvendelser

Conradsen har snart 100 års erfaring med salg af metaller, stål og jern. Deres største kunder er i fiskeribranchen og skibsbyggersektoren, men de sælger også til private og offentlige kunder. De har altid gået op i personlige relationer til kunderne og i at møde enhver kundes behov. Hvis du bliver kunder hos dem, så kan du være sikker på en god relation, pålidelige produkter og hurtig levering – hver gang! Deres udvalg af stål, metaller og jern er stort og bredt. De har bl.a. et godt udvalg af kamstål til gode priser. Deres stænger måler 6 m og kommer i tykkelser fra 6 mm til 25 mm. Kamstål bruges ofte som armering af beton. Det er stænger som svejses sammen til et gitter og støbes ind i betonelement for at styrke betonen. Beton er nemlig enormt stærkt i højden, men knækker ”nemt” på den led, hvis ikke det er armeret med armeringsjern. Kamstål er sagen, og sælges til gode priser på www.pconradsen.dk.

Vælg de rette rør fittings på www.pconradsen.dk

Hos P. Conradsen kan du finde alt i metaller, stål og jern. De sælger både plader, stænger og rør og har et bredt udvalg til nærmest enhver industri eller sektor. De arbejder sammen med fiskeriindustrien og skibsbyggersektoren samt store offentlige institutioner og private brancher. De har bl.a. et stort udvalg af rustfri rør fittings til bl.a. vand og andre væsker. Rør fittings bruges af mange forskellige brancher og industrier, bl.a. maskinindustrien, og når du køber rør fittings hos pconradsen.dk så kan du være sikker på at det er bedste kvalitet. De tilbyder fri fragt og hurtig levering i hele Nordjylland og vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at finde lige det, du skal bruge i dit arbejde. Deres fittings holder helt tæt, og de har bl.a. svejsefittings, gevindfittings, flanger og nippelrør i butikken til gode priser. Læs mere på deres side.