Hos Dyrlægens Gård finder du alt fra Diapaste til hundekurve

Hos Dyrlægens Gård finder du alt fra Diapaste til hundekurve

05/10/2021 Af Redaktionen

Hver gang du besøger Dyrlægens Gård, er der fyldt med gode produkter på hylderne til både hunde og katte. Har din hund eller kat f.eks. problemer med maven er Diapaste og søsterprodukter Diapro som regel en god måde at tage hånd om problemet. I den lidt mere hyggelige del af butikken, finder du et godt udvalg inden for kategorier som hundekurv, hundegodbidder, aktivering og træning af hunde og meget mere. Læs mere om butikken og kataloget i artiklen herunder.

Diapaste giver lindring af maveproblemer til katte såvel som hunde

Til hunde og katte, der har problemer med maven, har Diapaste og Diapro været gode valg i efterhånden en del år. Diapaste kan nemlig effektivt lindre maveproblemer hos hunde og katte, f.eks. løs mave, diarré og tendens til dårlig mave. Samtidig kan Diapaste og Diapro være med til at styrke hunden eller kattens immunforsvar. Det er naturlige ingredienser som mineraler og fibre, der hjælper med at stabilisere mavetarmfunktionen, og som er med til at reparere tarmslimhinden, ligesom salte i produktet hjælper med at genoprette væskebalancen. Resultatet bliver, at både Diapaste og Diapro kan være gode måder at give hunde og katte livskvaliteten tilbage med overraskende hurtig virkning. Find Diapaste og Diapro som en del af kataloget hos Dyrlægens Gård lige nu.

Kigger du efter en komfortabel og sikker hundekurv?

Mangler din hund en god hundekurv at sove i, og til bare at slappe af i efter I har været ude på en lang gåtur, eller måske været nede i parken og lege, finder du med sikkerhed en hundekurv, der vil passe perfekt til din hund i kataloget hos Dyrlægens Gård lige nu. Kataloget med hundekurve tæller bl.a. BUSTER hundesenge med memory foam i forskellige farver, som din hund uden tvivl vil elske. Udover hundekurve og hundesenge, finder man også et praktisk kølende tæppe til hunde hos forhandleren, velegnet til f.eks. langhårede hunde, der trænger til en pause fra varmen i på særligt varme sommerdage.