Hos Garnværkstedet finder du bl.a. DROPS garn og håndfarvet garn til skarpe priser

Hos Garnværkstedet finder du bl.a. DROPS garn og håndfarvet garn til skarpe priser

09/09/2019 Af Redaktionen

Savner du et godt sted at købe garn, er her et godt tip: hos Garnværkstedet har de altid et af landets bedste udvalg af garn, fra en række af de bedste garnproducenter på markedet, blandt andet DROPS garn, Filcolana, Järbo og flere andre. Der er desuden masser af forskellige typer af garn du kan vælge imellem, blandt andet håndfarvet garn, luksus garn, mohair garn og strømpegarn. Du kan desuden også finde en masse godt strikketilbehør, både strikkepinde, strikkeopskrifter og meget mere.

DROPS garn i høj kvalitet

Når man skal købe nyt garn til ens kommende strikkeprojekter, er DROPS garn ét af de mærker som man altid trygt kan vælge, velvidende at de sørger for at holde et højt niveau af kvalitet på alle deres produkter. Og ikke nok med at kvaliteten på DROPS garn altid er ekstra høj, der er desuden også altid en række lækre varianter man kan vælge imellem i deres katalog, i hvert fald når man shopper hos www.garnvaerkstedet.dk. Mangler man derfor lidt inspiration, kan det derfor nogle gange være nok at klikke forbi kataloget med DROPS garn, til at få en god ide til hvad man skal strikke næste gang. Det hele bliver naturligvis langt fra mindre interessant, når man tager højde for den super lækre kvalitet, som DROPS garn altid leveres i.

Smart håndfarvet garn

En anden type garn du lige nu kan glæde dig til at finde i kataloget hos Garnværkstedet er håndfarvet garn. Håndfarvet garn er lækkert at arbejde med, og kan give nogen helt unikke stykker garntøj, som både er bløde og flotte. Håndfarvet garn er aldrig helt ens. Man kan derfor opnå et helt særligt udtryk når man strikker med det, som nærmest kommer til at ligne et smukt og farverigt maleri. Helt sikkert værd at give en chance, næste gang du skal i gang med at strikke.