Indvendig solafskærmning og udendørs persienner fra firmaet Markilux

Indvendig solafskærmning og udendørs persienner fra firmaet Markilux

05/24/2021 Af Redaktionen

Mange virksomheder efterspørger udendørs persienner. Mogens Rasmussen er en af de leverandører, der kan hjælpe med specielle systemer, der er modstandsdygtige over for det danske vejr. De tilbyder også indvendig solafskærmning, vi kommer til at zoome ind på i 2. afsnit af denne artikel.

Bestil udendørs persienner, og få fuld kontrol over lysindfaldet

Med udvendige persienner får man en løsning med lameller, som kan vippes for at give det bedst mulige lys til situationen samtidig med, at udsynsforholdene respekteres. Du får samtidig en løsning, der kan hæves og sænkes. Udendørs persienner, som bestilles gennem mras.dk, er først og fremmest robust. De har et diskret udseende, så de indgår som en naturlig del af bygningens helhed. Det er en effektiv måde at skærme for solen, bl.a. pga. det lave pladsbehov. Du har naturligvis nogle muligheder i forbindelse med farve og nærmere finishes. Alle mulighederne er præ-coatede med Anorcoat, og farven er med polyestermaling (emaljeret). Det er også muligt med ekstra belægninger, som kan komme på tale ved mere aggressive forhold. Det er et emne, som du bør kontakte Mogens Rasmussen for, hvis du vil vide mere. Udendørs persienner kan anvendes til mange ting. De giver fleksibilitet og ikke mindst funktionalitet. Søger du en løsning, som er effektiv til at styre solens indfald? Så er udvendige persienner måske den mest aktuelle mulighed til din virksomhed.

Indvendig solafskærmning fra HunterDouglas

Mogens Rasmussen er også behjælpelig til indendørs behov. Du har flere typer indvendig solafskærmning at vælge imellem gennem mras.dk. Det gælder f.eks. persienner og rullegardiner. Med rullegardiner kan du både vælge imellem de anerkendte EOS 500 og RB 500 systemer. Persienner kan bestilles fra HunterDouglas, der er et af de internationalt førende mærker. Det kan altid betale sig at konsultere en specialist, inden man går videre med et større projekt inden for indvendig solafskærmning. Tøv ikke med at kontakte Mogens Rasmussen, og tag det første skridt mod en bedre regulering af solstråler for et højoptimeret indeklima.