Køb både abrikoskerneolie og æteriske olier med skønne dufte og egenskaber på hedenhus.dk

Køb både abrikoskerneolie og æteriske olier med skønne dufte og egenskaber på hedenhus.dk

10/05/2021 Af Redaktionen

Gå ikke på kompromis med kvaliteten af de olier og smør, du anvender til alt fra madlavning til hudpleje i din hverdag. Hos www.hedenhus.dk finder du altid de bredeste sortimenter på markedet af alt, der hedder olie og smør med forskellige egenskaber. Desuden handler du hos Hedenhus udelukkende økologisk, hvorfor det er et sundt valg for både dig selv og miljøet. Tjek de flotte udvalg af bl.a. abrikoskerneolie, sheasmør og æteriske olier m.m. ud på den imponerende side i dag.

Abrikoskerneolie til både kost og hudpleje

Inddrag abrikoskerneolie i din kost eller anvend den på din hud. Hos Hedenhus finder du er skønt udvalg af abrikoskerneolie, som er både indholdsrig og alsidig i brug, hvorfor du slår flere fluer med ét smæk, når du vælger netop denne type. Abrikoskerneolien er især anerkendt for sit høje indhold af vitamin A samt omega 6 og 9, som alt sammen er godt for kroppen. Hvad end du indtager olien eller påfører den huden. Ved påføring af abrikoskerneolie på huden, vil du opleve en lækker fugtighed, som er sund og nærende for din hud. Vælg den rette mængde af olien, som du har brug for, og lad den være fast inventar hjemme hos dig og i din hverdag.

Fyld hjemmet med skønne dufte fra æteriske olier

Find æteriske olier med alverdens gode egenskaber i Hedenhus’ brede og imponerende sortiment heraf. Æteriske olier findes i en bred vifte af varianter, som hver især er elskede og kendte for diverse effekter, de har på både krop og sjæl. Blandt de mange forskellige slags æteriske olier hos Hedenhus finder du bl.a. rosenolie, lavendelolie, basilikumolie og mange andre varianter. Find bl.a. æteriske olier mod hudproblemer og ømme muskler, mod stress og depressivt sind og mange andre ting. Æteriske olier fra Hedenhus er din økologiske, billige og sunde måde mod en sundere krop og et lettere sind.

Besøg Hedenhus og køb økologisk.