Køb kantstabil og certificeret sandkassesand til dine hus- og haveprojekter på ekrag.com

Køb kantstabil og certificeret sandkassesand til dine hus- og haveprojekter på ekrag.com

09/04/2021 Af Redaktionen

Uanset hvad du skal til at anlægge, vil det være ideelt, at du vælger at samarbejde med en virksomhed, der ved lige præcis, hvad de snakker om. Det gør www.ekrag.com, og du finder derfor også den bedste løsning hos dem, når du er på udkig efter sandkassesand eller kantstabil grus.

Certificeret sandkassesand der lover mange timers sjov

Sandkasser er uundværlige på legepladser. Børn elsker at tumle rundt i sandet, og skulle de snuble, når de løber, vil skaden ikke være så stor. Er I på udkig efter certificeret sandkassesand, så vil E. Krag Råstoffer A/S være det helt rigtige sted for jer. De har nemlig certificeret sandkassesand, der overholder alle krav til humusindhold. Med certificeret sandkassesand fra E. Krag Råstoffer A/S vil I få sand, der er perfekt til sandkasser og legeanlæg. Det har en renhed og en fin sigtekurve, der netop gør certificeret sandkassesand til det helt perfekte valg. Hvis I ønsker at høre om prisen, så tag ind forbi www.ekrag.com, find kontaktoplysninger og vær sikret en god service.

Vælg kantstabil i stedet for stabilgrus

Det er altid vigtigt, at du vælger de helt rigtige materialer til dine projekter, og leder du efter kantstabil til anlægning af indkørsel, så vil det være bedst med professionel hjælp. E. Krag Råstoffer A/S har det helt rigtige i forhold til kantstabil, der er rigtig godt til indkørslen. Deres kantstabil kan anvendes i stedet for normalt stabilgrus, da det har en god bæreevne og er vandgennemtrængeligt. Det gør f.eks., at deres kantstabil ikke skyller væk, når der er kraftige regnskyl. Det er blandt andet på grund af fillerindholdet, samt den høje densitet, der gør, at kantstabil er meget robust. Du bør tage kontakt til www.ekrag.com, så du kan finde den helt rigtige løsning. Du kan forvente en rigtig god service hos dem, samt skræddersyede løsninger der passer til dit projekt.