Kør selv sportsvogn eller prøvekør en Lotus Elise hos Padborg Park

Kør selv sportsvogn eller prøvekør en Lotus Elise hos Padborg Park

09/06/2022 Af Redaktionen

Vil du give en god ven en gave, som du ved de vil elske? Så kan du næsten ikke gå fejl af et gavekort til Padborg Park. Prøvekør en Lotus Elise hos dem, og få en unik og fantastisk oplevelse, som du kan glæde en god ven med, eller kør selv sportsvogn til arrangementer som polterabend og lignende.

Prøvekør en Lotus Elise og få en uforglemmelig oplevelse

Er du, eller en du kender, klar til at få fart over feltet, så vil det være ideelt at tage forbi Padborg Parks hjemmeside. Prøvekør en Lotus Elise og få en fantastisk dag ude på kørebanen. Vil du give en fantastisk gave til en, du holder meget af, og som du ved har benzin i blodet, så er det muligt at købe et gavekort til Padborg Park. Der kan din ven prøvekøre en Lotus Elise enten selv eller med dig. Det er dog også muligt at prøvekøre en Lotus Elise til et arrangement, som blandt andet kan foregå med kollegaer, til en polterabend eller andet. Når der skal prøvekøres en Lotus Elise, er det vigtigt at dem, du bringer med, har det sjovt. Derfor bør du sikre dig, at det er noget for hele gruppen. Det kan også være, du bare vil prøvekøre Lotus Elise selv, så tag ind forbi padborgpark.dk og bestil en prøvetur i Lotus Elise.

Kør selv sportsvogn med gode venner

Noget af det bedste med kør selv sportsvogn, er at du kan prøve de hurtige biler under kontrollerede forhold. Derfor kan du være helt sikker på, at der vil være folk til stede, der kan hjælpe dig igennem, uden problemer. Kør selv sportsvogn hos Padborg Park og oplev Danmarks næstlængste motorbane. Kør selv sportsvogn med gode venner, kollegaer eller til spændende arrangementer, hvor alle har en kærlighed til de hurtige biler. Det vil desuden være en oplevelse, du sent vil glemme, og som du eventuelt kn prøve flere gange. Du kan prøve selv at køre sportsvogn, eller give det som en gave til en du ved, vil sætte stor pris på det. Du kan prøve Lotus Elise, KTM X-Bow og Mitjet. Kør selv sportsvogn der matcher dine ønsker og behov, eller som du ved, dine venner vil sætte pris på. Tag ind forbi padborgpark.dk, og bestil en tid eller et gavekort.

Padborg Park udlejer racerbaner i hverdage fr 08.00-16.00 eller 16.00-20.00, eller på lørdage fra 08.00-16.00. Det er stedet for enhver, der elsker hurtige biler, og som gerne vil prøve kræfter med at køre på racerbane.