Kompressionsfittings og lynkoblinger fra bredt katalog

Kompressionsfittings og lynkoblinger fra bredt katalog

09/18/2021 Af Redaktionen

ROYKON er førende i Danmark inden for fittings, koblinger, ventiler etc. Læs mere her om udvalget af lynkoblinger og kompressionsfittings.

Lynkoblinger i rustfrit stål på roykon.dk

Søger du koblinger eller fittings til fx hydraulik, pneumatik eller VVS arbejde? ROYKON er førende på feltet, og du kan være sikker på at kunne finde præcis det, du søger i deres sortiment med over 40.000 produkter. De bestræber sig på at være en one-stop shop, hvor du kan få alt, hvad du behøver, således at du kun behøver én leverandør til dit arbejde. De har bl.a. et stort udvalg af lynkoblinger i plast, rustfrit stål og messing. Deres rustfrie lynkoblinger og nipler er fremstillet i AISI 316, et rustfrit og syrefast stål, som gør disse koblinger brugbare til fx arbejde med kemi og andre industrielle installationer. Der findes mange forskellige modeller, og du kan uden tvivl finde præcis den, du søger i deres store udvalg. Deres lynkoblinger i plast er alle fremstillet af mærket TEFEN, som er et af de førende på markedet. Læs mere på deres hjemmeside www.roykon.dk.

Køb kompressionsfittings til konkurrencedygtige priser

Hos ROYKON finder du et stort udvalg af fittings, bl.a. kompressionsfittings, som er godkendte til industrielt brug. De har over 2500 varenumre i kategorien og fører bl.a. klemringsfittings og skæreringsfittings. Der er modeller i plast, messing, rustfrit stål m.m., og sortimentet er stort. Hvis du bestiller i dag inden 15.30 (fredage inden 13.30) får du leveret dine varer i morgen. Skal du bruge dem lige med det samme, så finder du deres lager centralt placeret i Danmark, nemlig i Trekantsområdet omkring Fredericia. Du kan også bestille skræddersyede fittings, som de kan producere for din virksomhed efter arbejdstegninger eller vareprøver. De kan komme med et tilbud på specialfremstillede fittings på bare 48 timer. Når det kommer til kompressionsfittings, så har de mange anvendelsesmuligheder inden for industrien, bl.a. i VVS, mekanik, produktion og kemi. Læs mere på siden www.roykon.dk, hvor du også kan kontakte deres kundeservice for professionel rådgivning inden for fx kompressionsfittings, ventiler, koblere etc.