LEGO DUPLO og yatsy – Legebyen.dk

LEGO DUPLO og yatsy – Legebyen.dk

11/01/2019 Af Redaktionen

Er du vild med yatsy, eller leder du efter LEGO DUPLO byggeklodser til dit barn? Legebyen.dk har et stort og velassorteret udvalg af legetøj til børn, babyer og sågar voksne online.

Køb yatsy og andre spil på www.legebyen.dk

Yatsy er et spil, som de fleste danskere er bekendte med. Det handler om at slå nogle unikke kombinationer med terningerne, hvor det svære element er i hvilke terninger, man skal beholde. Det er et spil med held og taktik, som hele familien kan være med til og have det sjovt med. Held-elementet gør, at alle har en chance for at vinde. Du finder alt, du har brug for til at spille yatsy. På www.legebyen.dk kan du bl.a. købe 100 terninger i en dåse. Så gør det ikke noget, at man mister et par stykker! Du finder naturligvis også yatsy blokke til notering af slagene for de forskellige deltagere, ligesom du også finder kvalitetsfulde raflebægre i læder. Hvis du har brug for alle dele til at spille yatzy, så forhandles der også sæt hos Legebyen.dk.

LEGO DUPLO – Legetøj for de små

Legebyen.dk har også meget fra LEGO inkl. DUPLO serien til de mindre børn med store klodser, som de fleste af os også husker fra vores egen barndom. LEGO er mere populært end nogensinde, og det gælder også for DUPLO. På www.legebyen.dk finder du bl.a. LEGO DUPLO byggeplader, arbejdsfigurer og forskellige temaer med flere dele til. Vælg imellem små og store sæt fra serien, der er fremstillet af den verdenskendte legetøjsgigant med rødder i Danmark. Glæd dit barn med et LEGO DUPLO sæt. Denne legetøjstype udfordrer kreativiteten, og mange familier har stor glæde ved at lege voksne og børn sammen med disse store byggeklodser.

Legebyen.dk tilbyder flot legetøj fra LEGO DUPLO, ligesom du også finder sjove spil til hele familien online på www.legebyen.dk. Der kan du bl.a. købe alt til at spille yatzy – et sandt hit både blandt børn og voksne.