Mønsted Kalkgruber eller Kongernes Jelling med Ans Rejser

Mønsted Kalkgruber eller Kongernes Jelling med Ans Rejser

08/01/2019 Af Redaktionen

Rejs til Mønsted Kalkgruber eller Kongernes Jelling. Ans Rejser tilbyder grupperejser her i landet. Danmark har skøn kultur, natur og historie at byde på i alle hjørner af kongeriget.

Mønsted Kalkgruber – dyb dansk historie

Besøg Mønsted Kalkgruber med Ans Rejser. Tilmeld en gruppe, og oplev et stykke af dansk kultur og historie. Mønsted Kalkgruber byder på grotter med en speciel atmosfære. Miljøet inde i grotterne er bl.a. godt til at lagre oste i, og der foregår en lokal osteproduktion i disse. De endeløse minegange vækker fascinationen – både hos børn såvel som voksne. Oplev denne skønne attraktion i det lille tog, som snor sig rundt i dybet. Mønsted Kalkgruber er også kendt som et overnatningssted for flagermus, hvor knap 20.000 væsner overnatter vinteren igennem. Der ligger også et museum i forbindelse med grotterne. En tur med Ans Rejser til Mønsted Kalkgruber indeholder bustur, entre, rundvisning og middag på en lokal kro samt underholdning ved Morten Korch Museet. Der bliver samtidig mulighed for at nyde kaffe og medbragt kage ved Dollerup. Læs mere om rejsen på ansrejser.dk.

Kongernes Jelling som gruppetur med Ans Rejser

Kongernes Jelling er et historisk museum, som kan besøges sammen med Ans Rejser. Dette er også en gruppetur, som byder på ægte danske historiske oplevelser af bedste kaliber. Tag til Kongernes Jelling, og oplev et spændende foredrag samt Bindeballe Købmandsgård. I prisen modtager I middag på Skovdal Kro samt eftermiddagskaffe og kage, der medbringes i bussen. Kongernes Jelling er en skøn oplevelse, som alle danskere bør se mindst én gang i livet. Inde på www.ansrejser.dk finder du alle detaljerne samt videre beskrivelser af booking osv. Bestil en historisk og begivenhedsrig bustur til Kongernes Jelling, og få en uforglemmelig dag samt masser af minder.

Book en grupperejse hos Ans Rejser. Dette rejsebureau tilbyder mange ferier med bus i Danmark og Europa. Turene til Kongernes Jelling og Mønsted Kalkgruber er begge anbefalelsesværdige, og når I tager sammen af sted, er der naturligvis gode penge at spare.