Plej din hud og hår med bodyscrubs og skægolie

Plej din hud og hår med bodyscrubs og skægolie

01/06/2022 Af Redaktionen

Gør noget godt for både din krop og sjæl med de skønneste plejeprodukter fra www.badeanstalten.dk. På den imponerende hjemmeside med produkter for enhver hudtype og ethvert behov finder du alt fra skægolie og bodyscrubs til ansigtscremer og meget andet. Fælles for alle produkter hos Badeanstalten er, at de er fremstillet i Danmark af naturlige og sunde ingredienser. Tag derfor et kig på siden og find det rette for din hud og mentale helbred.

Vandopløselig og blødgørende skægolie til alle skægtyper

Leder du efter et skånsomt og lækkert produkt til hele kroppen? Badeanstalten forhandler en skøn skægolie, også kendt som all round olie, der kan bruges på både krop og i ansigtet. Med skægolien kan du pleje din behåring og din hud med god fugtighed, der efterlader huden sund og frisk. Udover at være god for huden, er skægolien også med til at tilhøre og bibeholde hårets og skæggets glans og styrke. På siden finder du en detaljeret beskrivelse af, hvordan du bedst anvender allround skægolien på forskellige måder. Olien kan bruges af alle.

Frisk hud med velduftende bodyscrubs fra Badeanstalten

Du finder et bredt udvalg af velduftende, fugtgivende og plejende bodyscrubs hos Badeanstalten, hvor du altid er sikret naturlige produkter for enhver hudtype. Lige meget om du søger en bodyscrub for at holde din hud blød og sund eller blot er på udkig efter en scrub, der dufter skønt, så finder du det her. Vælg selv mellem bodyscrubs med dufte af alt fra rose og mynte til bær og nektar m.fl. De forskellige scrubs er nemme at anvende og kan bruges i både bruse- og karbad.

Der er ikke det plejende produkt efter dine ønsker og behov, som du ikke finder hos Badeanstalten. Her er der fokus på din fysiske og mentale velvære.