Reklamefri Kindle Paperwhite 4 e-bogslæser – Køb online

Reklamefri Kindle Paperwhite 4 e-bogslæser – Køb online

10/14/2019 Af Redaktionen

Køb en lækker reklamefri Kindle Paperwhite e-bogslæser hos eBookReader.dk, der også sælger andre modeller fra Amazon-serien her inkl. 10 og Oasis.

Reklamefri Kindle Paperwhite e-bogslæser hos eBookReader.dk

Klik ind på siden eBookReader.dk, og bestil en reklamefri Kindle Paperwhite e-bogslæser til dig selv eller som gave under juletræet i år. Versionen her er, som sagt, uden reklamer, så du ikke oplever nogle forstyrrelser under din læsning. Den velrenommerede Kindle Paperwhite 4 kommer med dobbelt hukommelse og Audible til lydbøger. Den er forholdsvis vandtæt, og hos eBookReader.dk kan du købe den enkeltvis eller indgående i et pakketilbud. Der indgår et kabel, men hvis du ønsker en lader, skal denne købes separat. Du kan også tilkøbe en udvidet forsikring og have dækning i længere tid. Kindle Paperwhite 4 er den nyeste og mest interessante model fra Amazon på markedet, der kommer med et væld af unikke features. Paperwhite 4 kommer med blændfri skærm, som gør det muligt at læse i solskin uden reflektering. Køb din Kindle Paperwhite som reklamefri, og glæd dig til vinterlæsning evt. med en varm kop kakao i sofaen, mens regnen siler ned udenfor. Læs mere om de mange features for den reklamefrie Paperwhite online hos eBookReader.dk.

Køb en Amazon Kindle i Danmark

Køb også andre Kindle e-bogslæsere hos eBookReader.dk, der bl.a. forhandler Kindle 10 og Oasis. Disse er alle designet brugervenligt, og de er kompatible med en lang række af formater og software. Bemærk dog, at de ikke kører over Android, og derfor bør man kigge på andre muligheder, hvis man specifikt benytter ”Android only” software til læsning. Så kan det være værd at overveje Onyx modellerne, der også forhandles hos eBookReader.dk. Køb Kindle readers fra Amazon til gode priser online. Hvis du leder efter en billig Oasis, 10 eller Paperwhite, er eBookReader.dk værd at handle hos.

Se det store udvalg af e-bogslæsere online. Køb Kindle readers som f.eks. Paperwhite, Oasis og 10, eller se udvalget fra Kobo og Onyx hos eBookReader.dk.