SIS by Lekolar forhandler lockers og andre møbler der bidrager til et godt læringsmiljø

SIS by Lekolar forhandler lockers og andre møbler der bidrager til et godt læringsmiljø

07/04/2019 Af Redaktionen

Hos SIS by Lekolar ved de, at et godt læringsmiljø er alfa og omega for at fremme indlæringen, kreativiteten og produktiviteten for eleverne. Virksomheden er faktisk dedikeret til dette og alt, hvad det indebærer. Derfor har de mange møbler, som fx lockers, i deres produktsortiment, som du kan se på sis-as.dk.

Det gode læringsmiljø

Alle ved, at evnen til fordybelse ikke bare kommer af sig selv. Omgivelser og meget andet spiller ind, når vi fx gerne vil lære noget nyt. Hos SIS by Lekolar har de en teori- og erfaringsbaseret tilgang til, hvordan man skaber det bedste læringsmiljø. Som de selv siger, så er et læringsmiljø meget mere end stole og borde. Eksempelvis har de udviklet konceptet bag de fem læringszoner, som står for formidling, udvikling, fordybelse, produktion og feedback. For at skabe det bedste læringsmiljø indretter SIS by Lekolar lokaler i de fem zoner, hvor møblering og teknologi tænkes ind i deres totalløsninger. Virksomheden udvikler koncepter baseret på deres viden om det gode læringsmiljø, hvor man som kunde får indretningsarkitekter, rådgivning og opsætning af møbler med i pakken. På den måde opnås det bedste resultat – til glæde for lærere og elever.

Lockers og andre opbevaringsmøbler

SIS by Lekolar har et stort udvalg af lockers og andre opbevaringsmøbler, som de selv producerer. De ved nemlig, at solidt håndværk og gode materialer er vigtigt for at skabe lockers og andre møbler til læringsmiljøer, som jo ofte er hårdere end private miljøer. Derfor bliver møblerne også testet efter standarder, som er højere end til privatbrug. Holdbarheden kan du altså regne med. Så tøv endelig ikke med at kontakte SIS by Lekolar allerede i dag, hvis du vil høre mere om deres lockers eller få hjælp til at få konceptudviklet et miljø, der fremmer læringen på dit uddannelsessted. For med kundens behov og den gode kvalitet i fokus er der altså tale om en virksomhed, der leverer, når der skal leveres.