Skab en udsøgt teoplevelse med tekander fra Origreen

Skab en udsøgt teoplevelse med tekander fra Origreen

07/25/2023 Af Redaktionen

Elsker du at drikke te? Og vil du gerne have endnu mere ud af selve oplevelsen? Så kan du både eksperimentere med nye tesorter fra den danske webshop Origreen, ligesom du kan investere i te-tilbehør, der gør oplevelsen ekstra særlig.

Den rette tekande kan gøre meget for både smagsoplevelsen og oplevelsen generelt. Designet kan være med til at sætte stemningen, ligesom den kan være med til at holde teen varm, så den ikke ender med at blive kold og ”flad”.

Tekander med et japansk islæt

Der findes uhyre mange tekander på det danske marked. Det er selvfølgelig en individuel sag, om du er mest til de ultramoderne varianter eller hellere vil have noget med mere klassisk og historisk.
Hos Origreen kan du vælge en tekande, der hylder den japanske tekultur med både dekorative japanske mønstre på ydersiden og materialer som støbejern.

En tekande i støbejern er særligt god til at holde teen varm, så du får den udsøgte teoplevelse, du drømmer om. Flere af tekanderne i støbejern har desuden også fået tilføjet en emaljeinderside, så de er mere rengøringsvenlige.
Oprindeligt blev de japanske støbejerns-tekander opvarmet direkte over kul, men emaljebelægningen umuliggør dette.

Tilføj også gerne matchende japanske tekopper

Hos Origreen kommer der løbende nye produkter i deres sortiment af te, tekander og tilbehør. Du kan f.eks. vælge at udvide din samling med både tekopper og tedåser i et japansk design, så din Matcha te eller Chaplon te rigtigt kommer til sin ret.

Tilbehør med japanske blomster- og guldmønstre er med til at skabe en helt særlig stemning omkring bordet, når du serverer en god te til både hverdag og fest.

Hvem er Origreen?

Origreen er en dansk webshop, der har skabt sit eget unikke teunivers med økologisk kvalitetste til gode priser. Du kan få tesorter hentet fra forskellige verdensdele og alt det nødvendige tilbehør til brygningen. 
Og er du fan af et stykke chokolade til teen, finder du også dette hos Origreen.

Produkterne bliver primært hentet fra mindre producenter, så du kender teens oprindelse og ved, hvad du får med i pakken. Kvaliteten er altafgørende hos den danske forhandler, der har flere års erfaring fra bl.a. fødevarebranchen. En af grundlæggerne har arbejdet i mere end 10 år som tesommelier, og de har derfor stor erfaring og viden om te hos Origreen.

Mangler du en flot ny tekande i støbejern, japansk keramik, te og andet te-tilbehør, så finder du det hele til gode priser hos Origreen.