Smykker fra Lene Visholm og ure fra Gucci – Køb på exklusivguld.dk

Smykker fra Lene Visholm og ure fra Gucci – Køb på exklusivguld.dk

08/14/2020 Af Redaktionen

Exklusiv guld og sølv Aps tilbyder Gucci ure og design fra Lene Visholm. Det er begge to stærke brands med hvert deres fokus. Læs mere om mærkerne og om det generelle udvalg på exklusivguld.dk i artiklen her.

Gucci ure – Stort udvalg af luksuriøse designerure

Gucci ure er ikoniske, ligesom dette modehus er inden for alt andet, de tager sig for. Med et Gucci ur får du et item, som skaber blikfang. Det bliver prikken over i’et til din stil, uanset om du skal til forretningsmøde eller en tur på cocktail bar. Med et designerur fra Gucci har du et værdifuldt accessory, som kan kombineres på kryds og tværs med diverse outfits. Køb Gucci ure fra alle de kendte serier. Se de sublime dameure og herreure fra mærket hos Exklusiv guld og sølv Aps. Der er i nuværende stund også udsalg på nogle af modellerne, som du kan se nærmere på via exklusivguld.dk.

Lene Visholm smykker på www.exklusivguld.dk

Lene Visholm er en famøs designer, og Exklusiv guld og sølv Aps har valgt at sælge en del fra hende. Køb bl.a. øreringe, halskæder og vedhæng. Det er svært ikke at blive betaget af Lene Visholm smykker. Med hendes vedhæng, øreringe og halskæder får man noget unikt. Hendes store passion for brillanter og det, der skinner, er tydelig at se, når man bladrer de forskellige Lene Visholm smykker igennem på www.exklusivguld.dk. Når du bestiller derinde, får du samtidig hurtig levering og en fantastisk bytteservice. Lene Visholm smykker findes både i den dyre ende med guld og diamanter, men også i en lidt mere prisvenlig ende, når man kigger på hendes sølvsmykker. Med et smykke i sølv fra denne designer har man den perfekte konfirmationsgave. Tag et kig på Lene Visholm vedhæng, halskæder, øreringe og andre smykker, uanset om du leder efter noget skinnende til dig selv, eller du kigger efter den perfekte gave til kæresten/ægtefællen.

Kig nærmere på Gucci ure og Lene Visholm smykker online hos Exklusiv guld og sølv Aps.