Stort udvalg af negle produkter såsom et Semilac gel polish startsæt hos NR Kosmetik

Stort udvalg af negle produkter såsom et Semilac gel polish startsæt hos NR Kosmetik

11/15/2019 Af Redaktionen

NR Kosmetik tilbyder som de eneste i Danmark produkter fra to af markedets førende vippe og negle produkter, heriblandt Semilac gel polish start, som gør det nemt for dig at komme i gang derhjemme.

Produkter til neglene

Der findes uendelig mange negle produkter, der gør det nemt at miste overblikket. Hos NR Kosmetik har de, på baggrund af deres erfaring med deres neglesalon i Kolding, samlet nogle af de bedste negle produkter i deres webshop. De er den eneste forhandler i Danmark af produkter fra Semilac, der af professionelle neglespecialister betragtes som et af de bedste mærker på markedet og som ofte anvendes i neglesaloner landet over. Fra deres webshop tilbyder de 1-2 dages levering, hvilket betyder at du ikke skal vente længe på at komme i gang. Negle produkter fra Semilac er kendt for deres gode kvalitet, kvaliteten på pigmenterne og deres udvikling af hybridprodukter, der kombinerer det bedste fra f.eks. den klassiske neglelak med den ultra stærke UV gel. Det gælder blandt andet deres serie af Semilac gel polish. For at se mere om hvad der findes og lade dig inspirere, besøg deres webshop her: www.nrkosmetik.dk.

Semilac gel polish startsæt

Semilac gel polish er kendt blandt professionelle for at kombinere de bedste kvaliteter fra den klassiske neglelak og den holdbare UV gel, samt for sine gode pigmenter og smukke farver. NR Kosmetik er de eneste i landet, som forhandler produkter fra Semilac. Med deres egen neglesalon i Kolding, kan du være sikker på, at produkterne på deres hjemmeside er af bedste kvalitet og er produkter som også anvendes af professionelle. For at gøre det nemt for privatpersoner, har de samlet et startsæt Semilac gel polish start. Med Semilac gel polish start, får du alt hvad du behøver for at komme i gang og du vil nok hurtigt opleve, at neglepleje bliver langt mere spændende, når det udføres på mere professionel manér, samtidig med at det bliver lettere at få et smukt resultat. NR Kosmetik tilbyder til enhver tid kyndig og uddannet vejledning i forhold til alle produkter og anvendelsen deraf. Du er derfor i gode hænder. Besøg deres hjemmeside og læs mere om Semilac gel polish start her: www.nrkosmetik.dk.