Tag på højskole med NyCirkus som linjefag og udvikl din kreative sjæl

Tag på højskole med NyCirkus som linjefag og udvikl din kreative sjæl

11/05/2019 Af Redaktionen

Er der en kreativ sjæl gemt indeni dig, som virkelig trænger til at udvikle sig? Så kan et ophold på Musik og Teaterhøjskolen være lige sagen. Hos dem finder du hele syv forskellige kreative linjefag, med undervisning fra meget kompetente lærere. Så tag og smut ind forbi deres hjemmeside, musikogteater.dk, og læs mere om hvilken linje, der passer til dig.

Højskole med NyCirkus som linjefag

Om det så er musik, teater, dans eller cirkus, så finder du det på Musik og Teaterhøjskolen, der er specialister i at udvikle dine kunstneriske kvaliteter gennem undervisning med fokus på høj faglighed.
Som noget ekstra, er Musik og Teaterhøjskolen som noget nyt og nogle af de eneste i Danmark, derudover også en højskole med NyCirkus som linjefag. Faget NyCirkus er en bred betegnelse af mange forskellige genrer, og kan nok bedst betegnes som en fusion af mange forskellige performancekunstarter, der blander både dans, teater og selvfølgelig cirkus. På denne måde, skabes der indenfor NyCirkus et nyt og kreativt rum, hvori alt kan ske og man har fuld mulighed for at udtrykke sig på nye og spændende måder. Her kan kreativiteten virkelig få frit løb til at udfolde sig og magiske ting kan ske. Hvis du vælger denne højskole med NyCirkus som linjefag, kan du altid være sikker på at få den bedste undervisning i denne genre, der går fra læren om kroppens fysiske formåen, som derfra blandes med teatralske elementer, så du altså kan lære at udtrykke kroppens følelser og fysisk handling. Gennem NyCirkus lærer du også at bruge din krop og dine bevægelser som udtryksform fra teknikker fra kendt fra den mere traditionelle dans og det almindelige cirkus. Lyder denne højskole med NyCirkus som linjefag som noget for dig, så tag og kig ind forbi deres enormt spændende hjemmeside allerede i dag. Herinde kan du læse alt om hvad en højskole med NyCirkus som linjefag kan tilbyde dig, samt se på alle de andre linjefag, som skolen udbyder.