Tessies tilbyder drømmefangere samt penduler

Tessies tilbyder drømmefangere samt penduler

12/19/2020 Af Redaktionen

Her kan du læse om Tessies, og deres sortiment af drømmefangere. Artiklen kommer også til at handle om krystal penduler fra webshoppen af. Er du den type, som bedst kan lide at besøge en fysisk butik og kigge lidt rundt? Så kom forbi deres hyggelige, smukke butik i København. Hvis du bor på den anden side af Danmark, så kan det hele selvfølgelig også shoppes via tessies.dk og leveres til din hoveddør.

Drømmefanger fra indiansk mytologi – Se udvalget

Den indianske drømmefanger har en stor betydning for rigtig mange personer, også uden for de indianske stammer. De blev populære hos en langt større befolkning med deres adoption i New Age kultur. Tessies forhandler unikke og pæne drømmefangere til dig, uanset om du køber den for at udsmykke dit hjem, eller du vælger denne mytologiske genstand pga. dens påståede egenskaber. Det siges, at en drømmefanger er i stand til at filtrere de dårlige drømme væk. De er også bygget med et hul i midten, hvor de gode drømme får lov til at passere igennem. Vil du prøve at se, om en drømmefanger kan hjælpe dig med at sove bedre om natten? Disse mytologiske produkter fås i mange udgaver på www.tessies.dk, som tilbyder flere sider i denne kategori.

Penduler med rosakvarts, orgonit m.fl. på tessies.dk

Tessies udmærker sig også i deres kategori med krystal penduler med smukke sten. Populære er især deres penduler med ametyst, bjergkrystal, orgonit og rosakvarts, men modeller med heliotrop, jaspis etc. findes også på www.tessies.dk. Et pendul kan måske være med til at skabe en spirituel stemning i rummene. De betragtes som beroligende, og de har en lang historie inden for spirituelle handlinger. Er der stress på i dit liv? Prøv måske et pendul fra Tessies.

Shoppen Tessies tilbyder drømmefangere og penduler. De har også kategorier med Feng Shui og kinesiske stjernetegn. Find prismer, krystalkugler, halskæder, tåringe, kors m.fl. på tessies.dk. Det er også en butik i København, hvor du kan købe duftlamper og et stort udvalg inden for hinduisme og Ganesh.