Udstyr, du bør have til din kikkert – f.eks. en kikkerttaske

Udstyr, du bør have til din kikkert – f.eks. en kikkerttaske

05/11/2023 Af Redaktionen

En kikkert kan bruges til meget, lige fra at tage med ud i naturen til at se på dyrene i haven på den store grund. Hvis du går op i din kikkert, har vi tre bud på udstyr, du virkelig bør overveje at have liggende – fra det strengt nødvendige til det mere luksuriøse.

En god kikkerttaske

En ordentlig kikkert er en værdig investering, men den holder ikke længe, hvis du ikke opbevarer den korrekt. Uanset om du tager den med ud eller primært bruger hjemme på din egen grund, bør du have en god kikkerttaske. En god kikkerttaske behøver ikke at være dyr! Du kan finde smarte og praktiske kikkerttasker hos Naturbutikken, hvor du også er sikret en god kvalitet. Opbevaringen er vigtig, så du kan reducere rengøring og mindske risiko for uheld og skader. En god kikkerttaske er en værdifuld investering, du ikke vil fortryde! Pak kikkerten væk i din kikkertaske, når den ikke er i brug, så den skånes for lys og hastige hverdage. Godt udstyr kræver god sikkerhed, og der skal ikke meget til at sørge for det.

Ordentligt renseudstyr i din kikkerttaske

Ordentligt renseudstyr er ikke til diskussion – du skal kunne tage dig godt af din kikkert, både når glasset renses og leddene rengøres. Det er værd at bruge pengene på et rensesæt til kikkerter, for udskiftning af de forskellige dele kan hurtigt blive dyrt… Her kan dit rensesæt jo praktisk nok være nede i din kikkerttaske. Nogle steder kan du slippe af sted med at bruge lappeløsninger, men når det for eksempel kommer til at rense glasset, skal du være forsigtigt. Selvom det ser hårdt ud, er glas nemlig skrøbeligere, end mange tror, og det forkerte materiale kan nemt ridse det… Du kan finde gode rensesæt i forskellige størrelser og prisklasser hos Naturbutikken, der dækker alle dine behov for pleje af optisk udstyr!

Overvej en kikkertholder

Hvis du vil have lidt luksus, eller hvis du holder øje med f.eks. et rævehul i længere tid ad gangen, kan det være en god idé at investere i en kikkertholder. En holder sørger for, du kan varme hænderne på kolde dage, og at kikkerten bliver holdt i samme position uden noget behov for din hjælp. Du kan få holdere til alle størrelser kikkerter og teleskoper, og endda også kikkerttasker til nogle størrelser, der er beregnet til at holde små sæt. Hos Naturbutikken kan du finde alt det udstyr, du har brug for, inklusive kikkertholdere, der kan holde til det danske vejr.