Udvid skolens kapacitet med modulbygninger

Udvid skolens kapacitet med modulbygninger

07/01/2022 Af Redaktionen

Som skole eller anden offentlig eller privat institution kan man få brug for at udvide sine bygninger, da man har brug for flere lokaler til flere personer, end der er kapacitet til. For eksempel kan en skole have flere elever i en kommende årgang, end hvad skolen er bygget til at kunne have. Det kan kræve ekstra klasselokaler, som der måske ikke er, eller så skal man sætte flere elever ind i hver klasse.

Dog kan en bedre løsning være at opføre modulbygninger til klasselokaler og modulbygninger til undervisningslokaler.

Få rådgivning og hjælp hos www.focusmoduler.dk, og bliv klar til skolestart efter sommeren med enten modulbygninger som undervisningslokale eller som klasselokale.

Brug modulbygninger som ekstra klasselokaler

Mangler man plads som skole til sine elever, eller bliver den kommende årgang med flere elever end normalt, så skal man som skole tænke i nye baner. Det kan være at udvide skolens kapacitet ved at opføre modulbygninger som klasselokaler.

Ved at få vejledning og hjælp hos FOCUS Moduler A/S, så får skolen modulbygninger til klasselokaler, der har mange fordele for eleverne og lærerne. Modulbygninger som klasselokaler er nemlig udstyret med store vinduespartier, der sikrer et naturligt lysindfald i rummene. Derudover så giver de indvendige vægge samt lofter rigtige gode akustikforhold i undervisningen for både lærere og elever. Tilhørende er der også varmeanlæg til vintermånederne, ventilation til sommermånederne og friskluftventilering til at opretholde et sundt indeklima.

Sagt med andre ord, så er en modulbygning som klasselokale ikke en midlertidig løsning, men en stabil og effektiv løsning, der sikrer læring og faglighed i gode og ordentlige rammer. Som skole eller anden form for institution kan man se mere om disse modulbygninger til klasselokaler hos www.focusmoduler.dk.

Modulbygninger til undervisningslokale

Modulbygninger kan også bruges til meget andet end blot klasselokaler. Man kan som skole og anden institution også få modulbygninger til undervisningslokaler. Det vil sige, at de kan bestå af mere end blot klasselokaler, men faktisk også bestå af diverse SFO-faciliteter, toiletter, gange, garderober, fællesrum og meget andet. Dermed kan man med modulbygninger som undervisningslokale skabe alt lige fra leg og læring for både små og større elever.

Ligesom modulbygninger til klasselokaler, så kommer der også til modulbygninger som undervisningslokale varmeanlæg, ventilation og friskluftventilering.

Godt valg til god undervisning

Kort sagt, så er der modulbygninger til stort set mange ordninger og løsninger for diverse skoler. På den anden side så kan det også være en bedre løsning at gøre brug af modulbygninger til undervisningslokaler frem for at presse endnu flere elever ind i de samme klasselokaler og dermed skabe dårligere rammer for faglig læring.