Varm din bolig op med en luft til luft varmepumpe

Varm din bolig op med en luft til luft varmepumpe

02/19/2024 Af Redaktionen

Er du på udkig efter en smart varmeløsning? Så er du kommet det rigtige sted hen, da du her kan blive klogere på, hvordan du kan bruge en luft til luft varmepumpe til at varme din bolig op. Det er en nem løsning, der kan holde i mange år frem. Den er utroligt populær grundet dens mange muligheder. Denne type af varmepumper er rigtig god til sommerhuse og boliger, der minder om sommerhuse grundet enkeltheden, der ligger bagved teknologien i varmepumpen. 

Her er fordelen ved en luft til luft varmepumpe

Der er mange fordele ved at have en luft til luft varmepumpe. Sådan en varmepumpe sørger for, at varmen, der spredes, er stabil og rar. Der er mange forskellige modeller og typer, der alle har forskellige mål, funktioner og vægt. Det er derfor godt, at du har flere forskellige muligheder, når du skal vælge den, der passer bedst til dig og dine behov. 

Den her type af varmepumper kan bruges året rundt, da den bruger luften udenfor til at varme dit hus op. Det gør den perfekt til fritidshuse, kolonihaver eller et sommerhus. Det er den perfekt til, da den er meget simpel og ikke kræver det helt store i forhold til plads eller udstyr, når den skal sættes op. 

Hvor meget strøm bruger en varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe bruger som regel 1kWh strøm til at levere 4kWh varmeenergi. Det kan dog variere alt efter, hvor den bruges, hvor faktorer såsom isolering og temperaturen udenfor dog kan påvirke de tal. Det er dog vist, at en luft til luft varmepumpe som regel har sparet sin egen pris efter et par året. Læs mere her hos DBVVS, hvis du gerne vil vide mere om det og varmepumper. 

Varm dit sommerhus op

Hvis du skal bruge den til et sommerhus, så kan du få en varmepumpe, der har en smart funktion. Funktionen går ud på, at den selv kan måle temperaturen. Det betyder, at den selv vil holde varmen til en bestemt temperatur. Det betyder, at der altid er en behagelig temperatur. Hertil kan du også koble den op på din telefon. På den måde kan du så styre temperaturen fra din telefon. Du kan derfor varme dit sommerhus op på vejen, så du ankommer til et dejligt varmt sommerhus i stedet for, at du skal til at varme det op, når du kommer.